İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.

Konu sahibi son olarak 2876 gün önce görüldü
Yaptim. Sonrasinda magazadan tekrar yukledim, sohbet yedegini buldu otomatik olarak. Yukle haci dedim, hata olustu yukleyemedim dedi. [emoji53]

şimdi sohbet falan kalmadı ortada sanırım :D
marketten 2.12.250 sürümünü kur eğer güncel değilse, tekrar biriyle sohbet et, hemen yedekle ama yerel olarak yedekle, programı kaldır, yenisini kur tekrar dene

şimdi sohbet falan kalmadı ortada sanırım :D
marketten 2.12.250 sürümünü kur eğer güncel değilse, tekrar biriyle sohbet et, hemen yedekle ama yerel olarak yedekle, programı kaldır, yenisini kur tekrar dene
Yerel yedekleme derken? Ayarlardan sohbeti yedekle diyince olmuyo mu?

anladım şimdi, lolipop android 5.x.x yani, o sürümde üst bar da renk değiştiriyor o rengi değiştirmeyi unutmuş olabilirim dedim de
senin dediğin başlatıcı simgesinin yeşil kalması sanırım, o senin temandan kaynaklı, kendi simgesini vermiş programa

Hmm o dışı çok önemli değilde konuşma penceresinde fuşya yaptığın yeri beyaz yaparsan çok makbule geçer :D

Yerel yedekleme derken? Ayarlardan sohbeti yedekle diyince olmuyo mu?

sohbeti yedekle deyince ne çıkıyor? direk yedekliyor mu?

bu çıkmıyor mu?
2im8cnp.png

SiyahBeyaz
tamam onu yapacağım :D

Mathilda anladım ben olayı şimdi, whatsapp markette epeydir güncellenmiyor, o yüzden bu özellik henüz yok.

buradan güncel sürümü indir
WhatsApp for Android

bunu açtıktan sonra sohbet edip yedekleme yap yerelde, sonra programı kaldır ve benimkilerden kur bu sefer olması lazım

Rüya Perisi sen de yapamamıştın sanırım bu faydalı olabilir

yalnız ben knuşmayi okudum baya .:p
şöyle fosforlu bişiler yok mu :D
aman uğraşma yaa yeşilden devam mnyk misin?

Mathilda sorun sürümden dolayı değil whatsappı kaldırınca yedek dosyasının da silinmesinden dolayıymış, bazı sistem temizleme uygulamaları (clean master gibi) uygulama kaldırılınca sohbet yedek dosyalarını da silebiliyor, varsa böyle bir program kaldırın, zaten bence bi işe de yaramıyorlar

Galiba bir ara telefonun ekranından fırlayip beni dovecekti ama oldu sonunda artık pembeli morlu whatsapp'im var ayvansaray bu renk nereden aklına geldiii? :(

Mathilda sorun sürümden dolayı değil whatsappı kaldırınca yedek dosyasının da silinmesinden dolayıymış, bazı sistem temizleme uygulamaları (clean master gibi) uygulama kaldırılınca sohbet yedek dosyalarını da silebiliyor, varsa böyle bir program kaldırın, zaten bence bi işe de yaramıyorlar
Dun yazamadim ama son denemem basarili oldu, mor temayi cok begendim onu kullaniyorum porsuk bey :D cok tesekkur ederim:asilkiz:

Geri