İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.

Konu sahibi son olarak 2876 gün önce görüldü
rengi gösterebilir misin?

Mesela ;
ce2bf8ab1bae0b0cc93c7dfd8587a057.jpg

Mor olanı yükledim ama pembe olan rengi beyaz yapman mümkün mü ?

sağ taraftakileri mi sol taraftakileri mi? yaparım zaten hazır beyaz balonlar :)

beşiktaşlı olan olmamış mı? :hih: asdsfg

Sol taraftaki yani gelen mesajlar :D
Beşiktaşlıyıda kullanıcam mor daha tatlı geldi gözüme :p
Birde dışı mor olmadı yeşil olarak kaldı nîye ?

Yaa haci abi cokzel bi kampanya baslatmissin, emeklerin dert gormesin;p benim gibi renkli insanlar icin cok cekici:D
Ben mor ve turuncuyu denedim ama olmadiiiiii beceremedim[emoji53]
Uygulamayi tumden kaldirmis olmama ragmen kurulum yaparken, sms dogrulamasinda basarisiz oldum, sonraki sesli dogrulama ekraninda da "uygulamaniz degistirilmis, web sitemizden son surumu indirin" gibi bi hata aldim. Yapamadim[emoji53]

Sol taraftaki yani gelen mesajlar :D
Beşiktaşlıyıda kullanıcam mor daha tatlı geldi gözüme :p
Birde dışı mor olmadı yeşil olarak kaldı nîye ?

bi bakabilir miyim? unutmuş olabilirim lollipop kullanıyorsun sanırım benim de lollipop üzerinde deneme şansım yok, düzeltirim gösterirsen

Yaa haci abi cokzel bi kampanya baslatmissin, emeklerin dert gormesin;p benim gibi renkli insanlar icin cok cekici:D
Ben mor ve turuncuyu denedim ama olmadiiiiii beceremedim[emoji53]
Uygulamayi tumden kaldirmis olmama ragmen kurulum yaparken, sms dogrulamasinda basarisiz oldum, sonraki sesli dogrulama ekraninda da "uygulamaniz degistirilmis, web sitemizden son surumu indirin" gibi bi hata aldim. Yapamadim[emoji53]

mesajını görmemişim

sohbet yedeklemesi yaptın mı öncesinde?

anladım şimdi, lolipop android 5.x.x yani, o sürümde üst bar da renk değiştiriyor o rengi değiştirmeyi unutmuş olabilirim dedim de
senin dediğin başlatıcı simgesinin yeşil kalması sanırım, o senin temandan kaynaklı, kendi simgesini vermiş programa

Geri