İstediğiniz renkte WhatsApp yapılır.

Konu sahibi son olarak 2874 gün önce görüldü
Karsi taraf gormeyecekse.s
Rengimizden etkilenip bize karsi birseyler hissetmiyecekse boyle iyi sanki ya

havan buraya kadarmış bal porsuğu [emoji38] [emoji38]
hayta ona bakarsan akıllı uygulamaların çoğu telefondaki bilgilere erişim şartıyla yüklenio zaten

Bu tür bir yorumu bekliyordum ama kimden geleceğini merak ediyordum, kısmet sanaymış : )

Evet, erişim izni istiyor. Bir çok uygulama kapsadığı özelliklere göre erişim izni ister. Bazıları ise ilgisi olmayan özelliklere de ister. Bu yüzden indireceğiniz her uygulamaya dikkat etmeniz gerekir. Zaten herhangi bir uygulama indirirken telefon uygulamanın hangi izinleri istediğini gösterir ve onayınızla beraber indirir.

Google Play'dan indireceğin whatsapp'ta dolandırıcılık, özel hayatı ifşa gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalin neredeyse imkansızdır. Çünkü karşında kurumsal bir firma vardır ve legal yollarla faaliyet gösteriyordur.
Ama bilinmeyen kaynaktan indireceğin bir uygulamada adı üzerinde olduğu gibi kaynak bilinmiyordur, yapımcısı nickname ile kendini tanıtan dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan biridir.
Yani sana vereceği olası zararda bir muhatap olarak karşına alabileceğin birini bulamazsın.

Dayı bu kadar telefon işinden anlıyorsan hayrına bana bir TeamSpeak 3 uploadlasana ya apk şeklinde. Çalışanından bulamıyorum.

Bu arada üzerine alınma @Bal Porsuğu , sen editlenmiş bir yazılımı editliyorsun : )

whatsapp.com'dan indirdiğimi düzenliyorum, editlenmiş değil

neyse ayvansaray balonların rengi olmuş mu diye sormaya girdim :D
33e31ut.png

Bu programın açık kaynak kodlarını mı ele geçirdin hayırdır ne iş :D

Geri