ben de alırım bi dal hocam :çpkn:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
mor mu?ben de alırım bi dal hocam :çpkn:
mor mu?![]()
marketteki güvenle o aynı deildir ya [emoji13]o izinlere whatsapp kurarak onay vermiş durumdasın zaten, marketten de kurarken bu izinlere onay verirsin [emoji14] kurmaya karar verirsen sohbetleri yedeklemeyi unutma sadece
morun linki var geçmiş sayfalarda, sağolasın
aynen
yardım lazımsa yardım da ederim :rolleyes: pes'e yama yapmaktan daha eğlenceli görünüyor :asd:
marketteki güvenle o aynı deildir ya [emoji13]
Siyah'ı deneyebilirim bende farklı olur :p hatta baloncuk vs vs turkuaz olsa daha da süper olur hocam![]()
siyah yapacağım sırada, baloncukları beyaz düşünüyorum da, turkuaz yaparım sana ayrı![]()
Eyvallah![]()
bunlar gelen balonları, bunların içine istediğim rengi basabiliyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bunlar da giden balonları, yeşil olduğu için istediğim rengi tutturmak zor oluyor, bunları da gölgelere zarar gelmeden ve çevrelerindeki siyah çizgiler bozulmadan beyazlaştırabilir misin?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeşil olan dairesi beyaz yacağız değil mi ve kenarlıktaki hafif grilikler kaybolmayacak?
@Bal Porsuğu ya bunu kurunca sen bizim yazışmalarımızı falan okuyabilme yetisine sahip olabiliyorsan? Sen zeki adamsın, bi tırstım şimdi.ljksljksljks
Deli yahayır içine telefon numaralarınızı bana gönderen bi kod yerleştirdim asdjhjdf