İşte yozlaştığımızın kanıtıdır bu sanırım .

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
lady gaga konserine giden'' Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa edecek '' genç arkadaşlarımız, buyrun .

10616377_846521052049425_8374709860650860648_n.jpg

10703815_846518538716343_3431760864252036830_n.jpg

Metin Akpinarin bir tiyatro oyunundaki repligi.
"Atatürk Yurdumuzu Türk gencligine emanet ettiydi yaaa, gesse de gösseh, emanet kimlerin elindeh."

düşmanlarımıza benzediysek bizi biz yapanlar yok olmuştur

Aslında bizim bir düşmana ihtiyacımız yok bizi içimizdeki düşmanlar yıkacaktır.

Yahu neden abartiyorsunuz?
İnsanların sevdigi şeyleri giyme yapma halleri olamaz mı?
Bazen anlamıyorum sizi
Hem muhalefet hep

Yozgatlılaştığımız diye okudum ya la :/

İnsanların giyim kuşamlarına karışma hakkını nereden alıyorsunuz merak etmiyorum değil.

hem zaten o resimdekilere emanet edilmedii.gel ben sana gösterecem emanet ettiklerini bebeğim

Tek sorun üzerlerine giydikleri yani.Takım elbise giyselerdi ülke kurtulacaktı ajsdhakj

bi konsere o şekilde gitmekte pek bir beis olmasa gerek.

[YOUTUBE]XwTulKXqFNQ[/YOUTUBE]

Ben utandım bu nedir arkadaş.

Yahu neden abartiyorsunuz?
İnsanların sevdigi şeyleri giyme yapma halleri olamaz mı?
Bazen anlamıyorum sizi
Hem muhalefet hep
Kiyafetlerine birsey diyeni ben göremiyorum, kiyafeti nereden cikardin ki?

Bak soldan ilk iki icindir bence bu elestiriler.

10616377_846521052049425_8374709860650860648_n.jpg

Iyi o zaman. Bu tipleri savunanlar ya onlar gibi, yada Türk erkeklerinin onlar gibi olmasini isteyenler .

Sokaga ciktiginda tüm erkeklerin öyle dolasmasi, bunlar gibi olmasi seni rahatsiz etmez mi ?
Yani "böyle olmamaliyiz, Atatürk türkiyeyi bu tiplere emanet etmedi "dir burada verilen mesaj.

Anladin mi kuzucuk :D

Ne cok Homo meraklisi varmis yarebbim :D

Yahu her şeyi bırakın milletin giyinmesini ıvırı zıvırı bu tipitip hatunu görmek için ağlayan küçücük çocuklar vardı ya sıkıntı orada bu gençlerin böyle giyinmesinde değil esas sıkıntı o küçük çocukların görebilmek için ağlamış olması.

Hayırlı olsun yenimi bu

Kiyafetlerine birsey diyeni ben göremiyorum, kiyafeti nereden cikardin ki?

Bak soldan ilk iki icindir bence bu elestiriler.

Iyi o zaman. Bu tipleri savunanlar ya onlar gibi, yada Türk erkeklerinin onlar gibi olmasini isteyenler .

Sokaga ciktiginda tüm erkeklerin öyle dolasmasi, bunlar gibi olmasi seni rahatsiz etmez mi ?
Yani "böyle olmamaliyiz, Atatürk türkiyeyi bu tiplere emanet etmedi "dir burada verilen mesaj.

Anladin mi kuzucuk :D

Ne cok Homo meraklisi varmis yarebbim :D

Yaa bak kendin de söylüyorsun, ERKEK olarak hissetmeyenlerin tavırları değil mi bunlar?
Gerizekalı olunmalı "Erkeklere bak bak" demek için. İnsanlar yaratılışlarının zıttı da tercihleri olabilir. Bu kişileri eleştirmek gerekiyor mu?

Sen beni anlamadın canım benim.

İlk önce erkek olmadığına kanaat getir öyle yorumumu eleştir.

Yaa bak kendin de söylüyorsun, ERKEK olarak hissetmeyenlerin tavırları değil mi bunlar?
Gerizekalı olunmalı "Erkeklere bak bak" demek için. İnsanlar yaratılışlarının zıttı da tercihleri olabilir. Bu kişileri eleştirmek gerekiyor mu?

Sen beni anlamadın canım benim.

İlk önce erkek olmadığına kanaat getir öyle yorumumu eleştir.

Plesk'in paylastigi videoyu izledin mi? :zuha::zuha::zuha:

Bu üye engelleme işi hakikaten süper bi olaymış onu fark etim. xd

Geri