İşte yararlı dedikleri izdivaç programı ''Günde 5 kez sevişiyorduk''

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyting uğruna insanların mahremlerini yerden yere vurdurtuyorlar.Ki nekadar doğrudur muamma.Sosyolojik yapımız,kültürel değer anlayışımız nerelere gidiyor anlamıyorum.Olayları anlatan kadına değil o programa çok kızıyorum.Kadın hadi belki hikayesi gerçek canını burnuna geldiği için gelip anlatır orda sen ne diye yayımlıyorsun ki ?

1:19 dan sonra kadının sesi kesildi:D
Ahh be kadın başım ağrıyor diyeydin ya:dd

Neden ayrıldınız diye soruyorlar oda anlatıyor napsın. :D Burda da vardı izdivaç programları hepsin yayından kaldırdılar. :D

E tamam da yani desinki cinsel problemlerimiz vardı bukadar detaya inilmez ki.Sonuçta bu durum psikolojik bir problem eski eşide insan,toplum içinde o derece rencide etmeye hakkı yok diye düşünüyorum.Sonuçta taciz vb. bir durum söz konusu değil.Her ikisininde kabul ettiği, evlilik çatısı altında yaptığı ve her ikisininde razı olduğu bir eylem.Kimseyi bağlamazki fantezileri hadi kadın kızgındı çıktı ağzından o program yapımcılarına ne demeli ? reyting canavarları.

Ee tvlerin yaptığı budur ki zaten. Kadın tv yapımcılarının ekmeğine bal sürmüş. Tvlerin genel sloganı şudur:"Köpek insanı ısırırsa haber değeri yoktur; lakin insan köpeği ısırırsa haber niteliği taşır."

Aşk-ı Memnu kitabı dizi yapıldı. O kitapta o kadar müstehcen sahneler yoktur. Sırf reyting yapsın diye o sahneler abartıldı. Yaprak dökümünde de aynıydı durum.
Aslında burda tv yapımcılarına çok da kızmak yersiz. Onların işine gelen bi durumdu. Eğer bu tarz söylemler olmasa kim izler? Eğer anlaşamıyorduk dese sen de dahil konusu olmayacaktı. Eğer kadın çekinmeden anlatabiliyorsa bunu tvdekiler ne yapsın? Reyting uğruna her şeyin yapilabilecegini gördük, görüyoruz, göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri