İşte Türkiye'nin en çok kullandığı 20 uygulama

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sosyal Ağlar
🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
5db293417af5070a583a7726.jpeg

Araştırma şirketi Gemius'un verilerine göre Türkiye'de en çok kullanılan 20 uygulama belli oldu. Bu uygulamaların başında yer alan isim ise pek şaşırtıcı değil: WhatsApp...

Gemius'un verilerine göre mobil kullanıcı sayısının 2016'da 40,5 milyon, 2017'de 52,3 milyon ve 2018'de 56,9 milyon iken, bu sayının 2019'da 60,3 milyona ulaştığı dikkat çekiyor. Bu kullanıcıların %53'ünü erkekler, %47'sini ise kadınlar oluşturuyor. En çok kullanılan uygulamalar listesinde ilk sırada WhatsApp yer alıyor. WhatsApp'ı YouTube izlerken, ardından da Facebook geliyor.

İşte Türkiye'de en çok kullanılan 20 uygulama:

1. WhatsApp
2. YouTube
3. Facebook
4. Instagram
5. Google Haritalar
6. Facebook Messenger
7. E-Devlet
8. Sahibinden
9. Twitter
10. Letgo
11. Garanti Bankası
12. LinkedIn
13. TikTok
14. Yapı Kredi Bankası
15. İş Bankası
16. Yandex Navigasyon
17. n11
18. Trendyol
19. Ziraat Bankası
20. Bip

WhatsApp'ın 44 milyon aylık gerçek ziyaretçisi bulunuyor. Bir ilginç veri ise devlet tarafından yapılan uygulamaların kullanıcı sayıları. e-Devlet uygulamasının aylık gerçek ziyaretçi sayısı 13 milyon iken, 182 - Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nin mobil uygulamasının aylık gerçek ziyaretçi sayısı 4,5 milyon olarak açıklanıyor.

LinkedIn’in TikTok’dan hala bir tık yüksek olması umut verici:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hiçbir iddaa şirketini sıralamada görememiş olmak benim gibi olan tüm kumarbazlar arkadaşlarımı bir nebze üzmüştür.
Bunun derin bir üzüntüsü içerisindeyiz.

Yok hocam yasaklı sitelere giriş browseri. Vikipedi mikipedi hep açık

Ben de kullanıyorum Hatem bey :) ama düşündüğün gibi çok yaygın bir uygulama değil. Erişim engeli olan sitelere girmek için çok iyi. Şimdi bir kaç indirme daha olacaktır senin konuyu okuyunca.

tinder ve swarm listede yok ilginç

WhatsApp bey diyeceksiniz

e-devletten sürekli sigortaya bakılıyor herhalde

Geri