İşte Mutsuz Eden Meslekler

Konu sahibi son olarak 3227 gün önce görüldü

1.jpg

İşte en mutsuz eden meslekler
Yapılan yeni araştırma
virgull.gif
en mutsuz eden meslekleri ortaya koydu. İşte o meslekler...Bu işler mutsuz ediyor CareerBliss tarafından yayımlanan rapora göre
virgull.gif
düşük maaş
virgull.gif
düzensiz çalışma saatleri ve çalışanlarının yükselme şansının olmadığı meslekler en mutsuz eden meslekler arasında yer alıyor.Şubat 2011-Ocak 2012 yılları arasında ABD'li şirketlerde yapılan araştırma
virgull.gif
çalışanlarının en mutsuz olduğu meslekleri ortaya koydu.100 bin civarı çalışan üzerinde yapılan araştırma kapsamında en mutsuz eden mesleklerin başında güvenlik görevlileri geliyor.

2.jpg

Hemşire

3.jpg

Öğretmen

4.jpg

Satış Elemanı

5.jpg

Ürün Yöneticisi

6.jpg

Program Yöneticisi

7.jpg

Pazarlama Direktörü

Satış Direktörü

9.jpg

Bakım Onarım Şefliği

pazarlama direktörü neden mutsuz oluyomuş acaba?

Bir fabrikada çalışıyorsa her şey ondan çıkıyor.

Zor olsa da öğretmenlik yine de tercihim.
Dünyalara dünyalar sunmak,dünyalardan dünyalar devşirmek.
Sevilerek yapılan her iş içindeki emekten dolayı güzeldir.

Görseldeki öğretmen nasıl da sevimli çıkmış. İnsana dersleri sevdirir o yahu :)

öğretmeyi seven her öğretmen mutludur maaşı için çalışanlar mutsuzdur diye düşünüyorum

Sevmeyerek yapılan her iş mutsuz eder. Beni beden işleri ve ev işleri mutsuz ediyor.

Hizmet sektöründe çalışıp da mutlu olan yoktur. Yıllarca hava alanında çalıştım ağız tadı ile tatil bile yapamadım.

Öğretmenlik şaşırtıcı geldi bana.

En güzeli kafe işletmek. Üniden önce aşırı eğlenceliydi o günlerim. Bana göre bütün meslekler sıkıcı.

Mesleğini severek yapan kimse mutsuz olmaz. Geveze Umut'un ilkbaharda toplayıp özenle buket yapıp getirdiği papatyaları,derslerin boş geçtiği yıl sonunda Samet'in ney dinletisi, Ayşenur'un saçlarını hergün farklı model yapması ve "Bugün nasılım hocam?" diye sorması gibi daha birçok şey mesleğimi de bu hayatı da çok sevmeme yetiyor.

Geri