İşte Kadınların En Büyük Hayali!

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
1309963858_42_asliya.jpg

21. yüzyıl kadını görünüşe göre tüm kariyer hedeflerini ve hırslarını bir kenara bırakmış durumda. İncelemeye katılan kadınların %65'inin başarılı bir evlilik hayali kurduğu ortaya çıktı. Kadınların %70'i "evli, mutlu ve çocuklu" bir yaşam hayal ediyor. Büyük çoğunluğu da sadece çocuğuyla ve eviyle ilgilenmeyi, işi bırakmayı istiyor.

1990'lı yıllarda yapılan bir araştırmada sadece %20'lerde olan bu oranın ise bu kadar artmış olması uzmanları şaşırtıyor.

%62'si kendinden zeki erkek istiyor

Uzmanlar kadınların birlikte olup evlenmek istedikleri adamların IQ seviyeleriyle ilgili bir inceleme de yaptı. Kadınların %62'si kendisinden daha zeki bir erkekle hayatını birleştirmek istiyor. %20'si ise kocalarının entellektüel olup olmadığına hiç önem vermediğini ve sadece aşkın önemli olduğuna dikkat çekiyor.

Bir kaç on yıl önce kariyer hedeflerinden özel hayatını pek de önemsemeyen kadınların şimdi mutlu bir yuva hayali kuruyor olması garip gelebilir. Ancak biraz düşündüğünüzde mutlu bir yuvanın iyi bir kariyeri perçinleyeceğini kolayca fark edebilirsiniz.

.

%62'si kendinden zeki erkek istiyor

aman isteyenlerde bi zekidir bi zekidir.sanırsın ki einsteinin kadın versyonu

daha ne istiyon beleşten güldürüyom mllet bunun için para ödüyo.ya ben bu işi paraylamı yapsam acaba ?

tamam işte en azından senin bir kaynağın var :D:D:D: o zaman tüm paralar senden :D:D allah nenene uzun ömür versin köşeyi dönücem sonunda :D:D:D

Bulut sen zekilikle değildde sempatikliğinle etkiliyorsn ;d

alındım valla sen bana aptalsın ama sevimlisinmi demek istiyosun aptalım ben öylemi zeki değilim öylemi

cıx cıx cıx çok alındım bana aptalsın diye imada bulunuyo sen gülüyon bende bir daha konuşmuycam artık gelmem forumbahane bi daha .

yok yok ben anlıcamı anladım neyse önemi yok gidiyom ben zaten size hoş sohbetler

: ( Şakaydı vallahi ;(

bu kadarını beklemezdim ilk defa forum hayatımda böyle bir hakarete uğradım axi çok dokandı

hayallerinizin peşinden gidin
benim peşimden giderseniz
pek bişeye benzemez

Geri