İşte CHP yürüyüşündeki o provokatör Kadın UTANMAZ!!!

Konu sahibi son olarak 1248 gün önce görüldü
[YOUTUBE]0eNgnH0EiyI[/YOUTUBE]

Eyer VİDEO ACILMIYORSA LİNK BU

https://www.youtube.com/watch?v=0eNgnH0EiyI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başladığı sözde 'Adalet Yürüyüşü'nde Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdüğünü ifade eden bir kadın, açık bir şekilde sokakların karışmasını isteyerek provokasyona imza atmıştı.. A Haber o kadına ulaştı. Şenay Günaydın CHP'nin kadrolu elemanı çıktı. Günaydın'ın CHP'de iki görevi birden var; CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı'nın Örgütlenme ve Örgüt Yönetiminden Sorumlu İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi hem de CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde kadrolu olarak çalışıyor.Sabah Gazetesi bir kac ıda benden ...

Fetö nün alçakları kaybedeli bir yıl oldu
Uşakları tekrar iş başında
Bu ülkeyi karıştırmanıza
müsade etmeyeceğiz

Ya hic utanmada yok bunlarda nasıl bir kişiliksizlikse bunlardaki halkıda bunlar kendileri gibi kişiliksiz sanıyorlar.Yemez kimse bu dolmayı bilmiyorlar.

E cumhurbaşkanı da sokağa çağırdı 350 şehit verdik.

ne var şimdi bunda

sokağa çıkın sesinizi duyurun hakkınızı arayın demiş

bunları eleştirdiğiniz kadar akp lilere söylüyorum hani bi **Spam/Adversiting** vardı milletin biyerine koyacaz

çıkıpta biriniz eleştirmediniz :asd:

akp yapınca hoşunuza gidiyor bunu anladık, deveye diken misali :asd:

joe black CHP lileride terrorist ler mi ellerinde silahlarla vurdu simdi hepsini sehit ettide yürüyorsunuz .

joe black CHP lileride terrorist ler mi ellerinde silahlarla vurdu simdi hepsini sehit ettide yürüyorsunuz .

1 Chp li degilim
2 yürüyüşün amacını sadece Atv izlediginiz icin anlayamıyorsunuz
3 fetönün devletin içine bu kadar sızmasına müsaade eden de fetönüm elini etegini öpen de basta cumhurbaskanı olmak üzere çogunlugu akpartili siyasilerdi
4 15 temmuzda erdogan degil de kılıcdaroglu sokaga cıkın deseydi hepiniz evde cekirdek yiyerek darbeyi izkeyecektiniz.
Bundan adım kadar eminim

1 Yürüşün amacı Feto dan iceri atılan sözde vekil ve mit tırları ile dava

2 Feto 10 yıllık yada 15 yıllık bir konu degil cok derin lerden geldi o evet surda haklısın destekledi Ak parti bir zamanlar inkarda edilmiyor zaten.

3 KemaL bir lider degil ki onun arkasından birileri gitsin kardesim R.T.E nın arkasından sadece AK partililer gitmediki bütün millet gitti .

joe black

Hah işte bedelini ödeyen onlar olmadı benim demek istedigim bu
Bedelini 350 şehidin ailesi ödedi.
milletin verdigi vergilerle hazineden de şehit ailelerine para dagıtılıp gönülleri alındı.

Az uyanin ya

joe black bu fetocu'lar + ABD + Almanya da var kabul etmesede koca Türkiye'yi verseydiler mi altın tepside hic kimse birşey yapmasamıydı onumu diyorsun

joe black bu fetocu'lar + ABD + Almanya da var kabul etmesede koca Türkiye'yi verseydiler mi altın tepside hic kimse birşey yapmasamıydı onumu diyorsun

sen bu yazdıklarımdan bunu anladıysan konusmayı burada keselim.
sen her seferinde "pkk bizi kandırdı, fetö bizi kandırdı, abd bizi kandırdı" laflarına inana dur ben uzaktan izleyeceğim.

Geri