İşte bu yıl en çok cinsel ilişkiye giren burç!

Konu sahibi son olarak 1199 gün önce görüldü

Binlerce kişi bu ankete katıldı! İşte bu yıl en çok cinsel ilişkiye giren burç!​

Binlerce kişi bu ankete katıldı! İşte bu yıl en çok cinsel ilişkiye giren burç!

Yıldız işaretlerimiz bize kişiliklerimiz hakkında çok şey anlatabilir, bu işaretler aynı zamanda bize yatak odasında nasıl olduğumuzu da gösterebilir. 500 binden fazla kadının katıldığı anket sonuçları burçlar hakkındaki bazı ilginç sonuçları ortaya koydu.​

Cinsellik ve regl takvimi uygulaması Eve tarafından yapılan bir anket, 500.000'den fazla kullanıcının verilerini inceledi ve bazı kadınların bu yıl diğerlerinden daha fazla cinsel ilişkiye girdiği sonucuna vardı.

Anket sonucuna göre Kova burcuysanız, yatak odasında diğer burçlara nazaran daha çok eğlenceli vakit geçiriyorsunuz. Yapılan anket sonucuna göre de Kova burçları bu yıl diğer burçlardan daha fazla cinsel ilişkiye girdi.

YENGEÇ ROMANTİZM ODAKLI, YAY DENEYCİ​

Koç her zaman hızlı seksin tarafında, Boğa burçları ise daha yavaş bir cinsel ilişki seviyor. İkizler çok çapkın, Yengeç tamamen romantizme odaklı, Aslanlar tüm ilgiyi üzerinde istiyor, Başaklar maceracıdır ve Terazilerin Kama Sutra pozisyonlarına girme olasılığı daha yüksektir.
Akrepler tutku için yaşarlar, Yay burçları en iyi pozisyon için deneme yapmayı sever, Oğlaklar seksi iyi bir egzersiz gibi ele alır. Balık burçları da tıpkı yengeçler gibi romantizm odaklıdır. Sert tavırlardan ve kabalıktan hoşlanmazlar.

Mynet

Hep romantizm hep... hiç seks yok...
Ben burcumu değiştirmek istiyorum.

Sesli güldüm.

Ulan sanki çanak anten ayarlıyoruz. Deneyciymiş. Püüü.

Aha dedim Koç burcu ilk siradadir.. neyse.

Sanem onu da yaptın en nikişgen burcu da konu yaptın seni kargalar gagalasın emi : )

Tamamen özel analiz gereken,Güneş ile sınırlamanın absürt olduğu bi konuda ciddi bi yorum yapılmayacak kadar ciddiyetsiz bi konu...
Milletin platoniği Kova oluyor, Google a "Kova burcu seks hayatı " yazıyor bunlar kazanıyor işte.
Akrep i de bı köşeye sıkıştırmışlar tabii.
İnandırıcılık şart...

Tabi kendisi akrep.
Agzi bi kulaktan bi kulaga.
Noah da yengec.Baliklar zaten salak.

"Balık burçları da tıpkı yengeçler gibi romantizm odaklıdır. Sert tavırlardan ve kabalıktan hoşlanmazlar."

Kırbaçlamak istiyorum bu romantik balıkları.

Test sürüşü gibi mi ?
Anlamadım .O

Eskidendi bu işler pandemi dolayısıyla rahip bruson gibiyim

Geri