Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
futbolcu: böyle mi reyiz?
yilmaz morgul: banla sunu gülse
buyuyuyuz ne lan
ben po olayım, sen dipsi ol, döngüsel lala olsun. leavemealone titimiki olsun. yok sen teletabi süpürge ol. iftarda tabitost mu yesek tabipüre mi?
ben po olayım, sen dipsi ol, döngüsel lala olsun. leavemealone titimiki olsun. yok sen teletabi süpürge ol. iftarda tabitost mu yesek tabipüre mi?
Siz kendizi örnek alın çünkü sizler insanlarla dalga geçmeyi çok iyi yapıyor onun için beni örnek almayın tşkler biz insanlar dalga geçmeyi ne kadar kötü ve anlamsız konu aç sadakatsiz sizce anlamsız olan konular sizler kendiniz olun beni örnek alma iyi olmaz :cici::cici::cici::cici:Seni örnek alıyoruz Futbolcu, idolümsün.ddd
Sizin icin oduna bile yazik onun icin sizi kendi halinize birakiyorum yani sizi azat etiyorum:asd::asd:
I
her zaman yemek istemişimdir o tabitosttan biliyor musun
google translate mi kullanıyorsunuz? :cici:Siz kendizi örnek alın çünkü sizler insanlarla dalga geçmeyi çok iyi yapıyor onun için beni örnek almayın tşkler biz insanlar dalga geçmeyi ne kadar kötü ve anlamsız konu aç sadakatsiz sizce anlamsız olan konular sizler kendiniz olun beni örnek alma iyi olmaz :cici::cici::cici::cici:
google translate mi kullanıyorsunuz? :cici:
Edepli ahlaklı güzel konuşunca birileri tepemize çıkıyor böyle konuşucan edepliye edepli edepsize edepsiz