İşte benim stilim yarışmacısı Ayşegül eraslan intihar etti

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Ünlü fenomen Ayşegül Eraslan intihar etti! İşte bıraktığı not...​

"İşte Benim Stilim" Yarışmasıyla tanınan Ayşegül Eraslan, instagram hesabından yaptığı paylaşımdan sonra intihar etti. Eraslan, İstanbul'daki evinde ölü bulundu.​

13.03.2026 - 08:2813.03.2026 - 08:28
Ünlü fenomen Ayşegül Eraslan intihar etti! İşte bıraktığı not...

“İşte Benim Stilim” yarışmasıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ayşegül Eraslan’ın Instagram’da yaptığı son paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Kanlı bir not fotoğrafı paylaşmasının ardından intihar ettiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

IMG_5724.jpegIMG_5725.jpeg

Bizim ülkemizde insanları linç girişimi çok moda oldu yaşam tarzından tutunda her bir şeyi eleştiren toksik insan yuvasına döndük

Hiç şüphem yokki bu kızcağızında üzerine fazlaca gidilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: RK
İnternet zorbaları bir can daha mı aldı? Allah korusun herkesi böyle şeylerden…

Hassas kalpliler için bu dünya çok zor..

• Beğen
Tepkiler: ne
içine atıp anlatamamak.. keşke bi psikolog ile görüşme yapsaymis.. bu kadar fenomensin ortamları biliyorsun. yazık olmus

Bence başka bişi var ya
O hikayelerden önce gayet kendi fotoğraflarını falan atmış
Post falan atmış

İnsanlık intiharı bile normalleştirecek kadar evrildi. Eskiden çok düşünülürdü az olurdu şimdi insanlar kalabalığın içinde çıkmazda ve çaresiz, kimseye gidip derdim şu diyemiyor insanlar.

Allah rahmet eylesin

Olayın aslı tam ne bilmiyoruz ve kadın ölümlerimiz şüpheli olduğundan net bir şey diyemiyorum.
Ama intiharsa, ne gibi bir sorun çözülmezdi ki candan değerli.

Yapılan otopsiye göre ayşegül intihar değil semih palancı denilen arkadaşı tarafından bilekleri kesilip sonrada intihar süsü vermek için asmış.!Ayrıca yazılan not Ayşegül’e ait değil katile aitmiş..

• Üzgün
birşeyi protesto edenler o şeyi en çok yapanlardir çoğu zamanda böyledir.
Haberin dogru ise yabani

Öyle paylaşılmış bencede doğruluk payı çok büyük ihtimal

• Alkış
Geri