Kuzey
Platin Üye
-
-
-
-
-
-
İşte Benim Stilim Ünlüler Nil Karataş Kimdir?
nil karatas kimdir, işte benim stilim 2016 nil karatas, işte benim stilim 2016 nil karatas hakkında bilgi, işte benim stilim 2016 nil karatas kimdir
nil karatas kimdir, işte benim stilim 2016 nil karatas, işte benim stilim 2016 nil karatas hakkında bilgi, işte benim stilim 2016 nil karatas kimdir
İşte Benim Stilim yarışmasına katılan tanınmış kişiler arasında Nil Karataş’ ta bulunmaktadır. İşte Benim Stilim Ünlüler Nil Karataş 1986 yılında Adana’ da doğmuştur. Nil Karataş Katılmış olduğu O Ses Türkiye müzik müsabaka programı ile yıldızı parlamıştır ve ismini duyurmuştur. O Ses Türkiye’ de sesi ve mütevazi hareketleriyle jürinin dikkatini üzerine çekmiş ve yarışmada söylediği Sezen Aksu’nun Tükeneceğiz isimli şarkısını seslendirmiş ve sesiyle tüm jüri üyelerini etkilemiştir. Müsabaka proğramının hemen hemen peşinden Nil Karataş “Damga” isimli albümünü piyasaya çıkartmıştır. 5 şarkıdan oluşan bu albümün aynı isimi taşıyan çıkış şarkısı olan Damga isimli parça için başarılı müzisyen Berkay’ da eşlik etmiştir.
Nil Karataş Bir dönemde Show Tv’de bir dönem yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Yemekteyiz isimli yarışmaya programına da katılmıştır. Nil Karataşoğlu, Son olarak 2016 yılında yayınlanacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler moda yarışmasında yarışmacı olarak ekranlarımızda göreceğiz.
Nil Karataş Bir dönemde Show Tv’de bir dönem yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Yemekteyiz isimli yarışmaya programına da katılmıştır. Nil Karataşoğlu, Son olarak 2016 yılında yayınlanacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler moda yarışmasında yarışmacı olarak ekranlarımızda göreceğiz.