İşte Benim Stilim Ünlüler Aslı Zen Kimdir?

• Kullanıcı Kuzey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türk Ünlüler
Konu sahibi son olarak 925 gün önce görüldü
İşte Benim Stilim Ünlüler Aslı Zen Kimdir?

asli zen kimdir, iste benim stilim 2016 asli zen, iste benim stilim 2016 asli zen hakkinda bilgi, iste benim stilim 2016 asli zen kimdir

Go5nnr.jpg

Tam isimi Aslızen Yentur ‘ dur. Aslızen kariyerine öncelikle Ferhat Göçer’in “Cennet”ve Fatih Ürek’in “Hadi, Hadi” şarkılarında kliplerinde rol alarak ünlenmiştir. Ama tanınmış şarkıcı İzel’in “Sayın Herşeyi Bilen”, Hakan Peker’in “Gel Otur Şöyle”, Rober Hatemo’nun “Yan Bahçe”, Demet Akalın’ın “Mukadderat ve Hıyanet”, Pınar Aylin’in “Aşk Kılıcı”, Tuğba Otonom’in “Maşallah Kahpe Dünya”isimli parçalarının sözlerini yazmıştır.

Aslızen daha 17 yaşındayken şarkıcılık hayaliyle ve annesini bulma ümidiyle haneden kaçmıştır. Aslızen Yentur, ilk olarak gençlik çağında âşık olduğu delikanlıya kısa ileti atarken söz yazabildiğini, hanedeki gitarı tınlatırken de beste yapabildiğini fark etmiştir. Hiç nota bilmeyen güzel sanatçı en güzel bestelerini beyninden geçen tınıları notalara döken bir becerisi vardır.

Araştırmalarımız neticeninde genç becerilerden olan Aslızen ile ilgili daha fazla bir bilgiye rastlayamadık. İlerleyen vakitlerde bilgilerimizi yine aktüelleyeceğiz.​

Geri