İstanbullu Gelin

Konu sahibi son olarak 3284 gün önce görüldü
Tv de izledigim tek dizi . Başlangıçta kabul ediyorum çok ön yargılı şekilde adı ile alay etmisligim var. Hatta kadrosunda Özcan Deniz olduğunu öğrendiğimde "iyyyy" demisligim var fakat Aslı Enver gibi sempatik birini Özcan Denize rağmen merak edip izlediğim için şu an cuma günü gelsede diziyi izlesem diyorum. Gerçek bir hikaye ve Esma sultan gibi kayinvalidelerin varlığını bize tekrar hatirlatan dizi.

Şuraya kalp bırakıyorum ♡

Ozcan Deniz agabeyimiz de her dizi veya filmde kendini karizmatik, zengin, iyi karakterli ve namuslu, hatta muhtesem asik olarak gosteriyor. Baska rollerde gormedim bu adami.

Seviyorum sevmesine ama Özcan Deniz'le Aslı Enver aşk yaşıyor diye haber çıktı.
:/

Özcan Deniz'in hit the road jack performansı dizide beni benden almıştır. Katliam gibi şarkı söyledi adam.
Diziye değil de Özcan Deniz'in saçına odaklanıyorum ben.

Yengemin öve öve bitiremediği dizi. Pek dizi takip eden biri değilim ama ilgimi çeken olsa etmekte bir sakinca da görmüyorum. Bu diziye ben de Ozcan Deniz yüzünden on yargiliyim ve görünce 2 dk durup izlemedim ama bu yorumu da görünce merak etmedim değil. Yine de izlemicem kuvvetle muhtemel. .p

Ben bunun tekrarını izledim. Bugün sabahtan akşama kadar tv seyrettim Allah sizi inandırsın, normalde, tv açmam ben. İzine çıktım çıkalı, her şeyden haberdarım. "Bana Her Şey Yakışır" seyrettim misal, öhöm neyse onu sonra anlatırım.

Özcan Deniz hep aynı oynuyor. Adam sanki hep Seymen, hep orada kalmış gibi. Hep aynı. Hep bir katakulli işler. Aslı Enver işte tatlı kız ama yetmiyor.

Gider bu dizi de bana göre değil. Bende gitmez.

Istan uldan kiz mi alinir.

Millet der ki yolda kalinir

Tv de izlediğim tek Türk dizisi aslı Enver ne kadar tatlı bi kadın.
Cuma günü isten eve gelip şarabimi hazırlayıp ayaklari uzatıp diziye bakmak <3

Geri