aegishjalmur
Platin Üye
Bir nebze…..İzmir.. ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir nebze…..İzmir.. ?
Uz sen beni uz.Ama allah baba sen beni istanbulu bırakıp ankaraya taşınma hayali vizyonsuzluğundan da koru ltf. Tşk aghsjdjd
Ankara’da sadece iki güzel ayrıntı var jujucum… biri atatürk, diğeri de senin varlığın…Uz sen beni uz.
Nasil da guzel gonul aliyor hinzir seni.. neyse ki evlisin<3Ankara’da sadece iki güzel ayrıntı var jujucum… biri atatürk, diğeri de senin varlığın…
Ne yapsam yaranamıyorum….aeg'in hareketlere bak yine...
Ne yapsam yaranamıyorum….
Ayıp ettin şu an… o vizyonunu şehir olmasa da eş seçiminde kanıtlamış bir kardeşimiz… ankara konusunu da eksik yorumlamışım… senin vizyonuna ters… lari > ankara…sus sux'e vizyonsuz demişsin dolaylı yoldan... ayrıca ben de ankara'dayım, benim de kalbimi onarman lazım ühü
2 gün bilemedin 3 gün kalmak ideal .
İstanbul'un en çok Ankara'ya dönüşünü seviyorum
Tasinanlar da Ankaraya gelmesin Yozgat a falan gidin
Ankara sana ölüyordu zaten skljskAma allah baba sen beni istanbulu bırakıp ankaraya taşınma hayali vizyonsuzluğundan da koru ltf. Tşk aghsjdjd
Tamam tamam adana..Bir nebze…..
Bende yari ankaraliyim. Benimde gonlumu alAyıp ettin şu an… o vizyonunu şehir olmasa da eş seçiminde kanıtlamış bir kardeşimiz… ankara konusunu da eksik yorumlamışım… senin vizyonuna ters… lari > ankara…