istanbuldaki en iyi hamamlar hangileri?

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
Benim derdim de bunlar işte.
Hayatımda hiç Hamama gitmedim hijyen takintimdan ötürü hem de astım hastası olmamdan dolayi ama artık vücutta ki ölü deriyi atıp ciddi ak'lanip pak'lanmam lazım.
Şimdi internette araştırma yaptım bizim güzelim hamam kültürünün yerini istanbul da lüks otellerin spa,masaj vs paketleri almış. Ben geleneksel bi hamama gitmek istiyorum.

Bana söyle havuz,sauna,masaj,hamam,kese yaptiracagim güzel temiz yer bi tavsiyesi olan var mı? (mumkunse oteller dışında ve turistler ile dolu olmayacak )
Bi tane buldum Mihrimah sultan hamamı sabah aradım bir adam çıktı bi de rezarvasyonsuz olduğu için açıkçası tereddutteyim buraya giden kimse oldu mu?

beşiktaş'ta var kuzum, gayet hoş ve temiz bir yer tavsiye ederim :p
ama ben derim ki hamam tek başına çekilmez, oraya gittin mi topluca gidiceksin ki neşesi çıksın :p

Gel beraber gidelim :p
Beşiktaş'ta olanı okudum ama temiz değil diyorlar ya :(

Maideyle gitmiştik, memnun kalmıştık biz ama bilemedim :msm:
gidelimmmm, aklanıp paklanalım ve yüklerimizden kurtulalım :p

Maideyle gitmiştik, memnun kalmıştık biz ama bilemedim :msm:
gidelimmmm, aklanıp paklanalım ve yüklerimizden kurtulalım :p

Ya benim masaj ve kese ye ihtiyacım var solaryuma gidicem gitmeden hamama gitmem gerekiyor bana fikir ver gidelim . :(

Tmm ben yüzme bilmiyom laylon poşete hava üfleyip can simidi yaparsanız bana olur :p

He sonra akşam şov tividen izlesinler boğulma haberimizi.
Seni bilmemde ben boğulsam tivide gösterilecek düğünde halay çekerkenki çocukluk vidyom bile yok.
Şaka bi yana tuzladan sakız adasına yüzdüğümü söylemişmiydim :D

Tarihi büyükçekmece hamamı. Ben de gidicem bu aralar vakit bulabilirsem.
Arayıp kadınlar gününü öğrenmelisin ama

Bu titizlikle galiba ben belediye halk hamamı vs ye gidemeyecegim gibi gorunuyor :D

Geri