İstanbul'da ekmeğe zam

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
İstanbul'da yılın son gününde ekmeğe zam geldi. 200 gram ekmeğin fiyatı 12,50 TL'ye yükseldi, kilogram fiyatı ise 62,50 TL oldu.

2025 yılına girerken bir zam da ekmeğe geldi.

Kaynak

1735401252973-son-haber-muhabir-psd-1.jpg

Ne kadardı ki ekmek ?
Ekmek ve ekmek üretim malzemelerine zam gelmemeli.

aynı cümleyi iki kere yazıyon haber içeriği tamam oluyo

geçen halk ekmek alıyorum
chpli bi kadınla az lafladım
çok güzel çok kaliteli anlata anlata biteremiyordu

Güzel haberler devamını bekliyoruz!!!

Doğum günün kutlu olsun @melnur sağlıklı huzurlu nice yıllar güzel insan
Konu açmıştım da sildiler burdan kutlayalım khkgjgkc

Doğum günün kutlu olsun @melnur sağlıklı huzurlu nice yıllar güzel insan
Konu açmıştım da sildiler burdan kutlayalım khkgjgkc
Açtığın konudan fark ettim ki, bu bir fişleme. Bütün aileler aynı güne anlaşmış olamaz. Mahkeme kararı ile düzeltebilirsiniz. Hatta tavsiye ederim.

Açtığın konudan fark ettim ki, bu bir fişleme. Bütün aileler aynı güne anlaşmış olamaz. Mahkeme kararı ile düzeltebilirsiniz. Hatta tavsiye ederim.
Ya gece yazmıştım aslında içinden geçeni söyle konusuna aslında 2000’lerden önceki nesiller hep 1 Ocak doğumlu diye konuyu espiri olsun eğlenelim diye açmıştım zaten sabote edildi kjkjkjh yoksa kürdü türkü yok eskiler o dönemin koşuları öyle elverdiği için bu şekilde kaydedilmiş çoğu haa düzeltmeye de gerek yok yA bu yaştan sonra :)

Akpli Ruknettin eniştem bu habere çok kızacak.Bir oturuşta 2 somun ekmeği yiyor,feyste hep Osmanlı torunuyum diye paylaşım yapıyor,ekrem imamoğlu ve cehapeden nefret ediyor.
Kahrolsun İmamoğlu ve tüm chpli imamlar ekmeğe zam yaptı.

Akpli Ruknettin eniştem bu habere çok kızacak.Bir oturuşta 2 somun ekmeği yiyor,feyste hep Osmanlı torunuyum diye paylaşım yapıyor,ekrem imamoğlu ve cehapeden nefret ediyor.
Kahrolsun İmamoğlu ve tüm chpli imamlar ekmeğe zam yaptı.
Yok yok kızmaz o tipler …..
Rt ye şükür der kalkar sofradan

Burada 15'e alıyordu babam. Biz beyaz ekmek yemiyoruz. İnternetten alıyoruz.

Buğdayın kilosu 9,25 tl ekmeğin kilosu 62’tl yi geçmiş bu sene son ekimi yaptık daha da yapmayız

Geri