İstanbul’a ‘vatan hainleri mezarlığı yapıldı

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş: Darbecilerden bir tanesini ailesi istememiş, Vatan Hainleri Mezarlığı'na gömüldü. Türkiye’nin ilk ‘vatan hainleri mezarlığı’ İstanbul’da yapıldı. 20 Temmuz’daki İBB Meclis toplantısında yapımına karar verilen mezarlığa ilk defin işlemi de gerçekleştirildi. Konuyla ilgili konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçen hafta bütün meclis üyeleriyle ortak bir deklarasyona imza atarak hain darbe girişimini lanetlediğini belirterek “Milli iradeye ve demokrasiye kast eden hainler, Fetö'nün asker kisveli teröristleri, devletin her kademesinde yapılanmışlar. Bu milletin nafakalarıyla yetiştiler ve bu millete silah doğrulttular. Bütün kötü niyetlerini sizler bozdunuz. Hepinizden Allah razı olsun. Darbeye yapmak isteyenlere tokadınız onlara feleklerini şaşırttı. Onlardan bir tanesini ailesi istememiş, bugün Vatan Hainleri Mezarlığına gömüldü. Bu millete saygı duymayanlar kabirlerinde bile rahat edemezler” dedi. Vatan hainleri mezarlığının Anadolu Yakası’nda olduğu öğrenildi.

Aklima Osmanli cellatlarinin mezarlari geldi. Halktan uzak bir yere gomuluyorlarmis, ve mezar taslari upuzun oluyormus. Zamanla tabi kaybolmaya yuz tutmus.

Diyanet, darbede rol oynayan kişilerin cenaze namazının kılınmaması gerektiğini söyledi. Kılındı mı yada kılınmadı mı onu bilmiyorum ancak Diyanet'in yaptığı açıklama bu. Ve ardından ''vatan hainleri'' adıyla bir mezarlıktan söz ediyor Kadir Topbaş.

Peki acaba sorum şu:

Bu darbecilerin yükselmesini, büyümesini sağlayan, bakanlıklardan tutun da polis kurumlarına, askeriyeden tutun da yargının, medyanın ve yerel yönetimlerin her köşesine kadar devletin her kademesinde önünün açılmasını sağlayan, ''ne istediniz de vermedik'' diyenlerin de cenaze namazı kılınacak mı, bu kişilerle aynı muameleyi mi görecek?

Kenan Evren ve diğer darbeciler için devlet töreni tesis edip arkasında namaza durduğunuz için pişman mısınız? Türkiye siyasi tarihinde Kenan Evren kadar bu halka kötülük yapmış, çektirmiş kimse yok. Acaba bu adam darbeyi yaptıktan sonra siz dincilerin önünü açtığı için mi bu kadar olağan karşılıyor ve bunun karşılığında bugünküler size karşı olduğu için mi bu şekilde yorumlanıyor?
Bu soruyu sorma sebebim, hassasiyetinizin toplum mu yoksa iktidarınız mı olduğunu anlamak için... Yoksa ne AKP'nin ne de cemaatin geçtiği yoldan geçerim, ne de içtiği sudan içerim.

Bana pek mantıklı görünmedi, bugün hain olan yarın kahraman da ilan edilebilir.
Önermli olan onları kalbimizde ve beynimizde hain olarak hatırlamak.

Vatan icin toprak icin can veriliyor ayni ulkenin toprağına hain dediklerini gömüp yer veriyorlar.Ustelik marifet gibi birde mezar adı koymuslar .Ne mal bir ulkem var benim.

Peki adı ne olacakmış mezarlığın? Vatan hainleri mezarlığı mı?

Aynı performansı pkk lılar içinde bekliyoruz

Okyanus ötesine selam edenler mi şimdi bunu yapıyor ?

kimin hain kimin vatansever olduğunu nasıl tayin edeceğiz?
Bana sorarsanız en büyük hain Anayasamızıdan ''Türk milleti'' tanımını çıkartmak isteyenlerdir.

Ne kadar da gereksiz ve kin besini bir uygulama olmuş .. ALLAH'ın buyrukları çok açıktır oysa ki ;

.........Sizi Mescid-i Haram’dan alıkoydular diye birtakımlarına beslediğiniz kin, sakın ha sizi, haddi aşmaya sürüklemesin. İyilik ve takva (Allah’a karşı gelmekten sakınma) üzere yardımlaşın. Ama günah ve düşmanlık üzere yardımlaşmayın. Allah'a karşı gelmekten sakının. Çünkü Allah’ın cezası çok şiddetlidir. ( Maide 2 )

Ölü biri düşüncelerden, ırktan, siyasetten, spordan, fanatizmden, suçtan, kabahatten kurtulmuştur ..
Artık o ölü bir beden ..
Bütün geçmişiyle birlikte ruhu Allahın Rızasını beklemeye geçti artık ..
ama beden ölü bir beden bizim hıncımızın yansımalarına muhatap değil ..
Bunu çok çok çok ayıplıyorum
Polis diyarbakırda ölüyü bağlayıp sürüklediğinde de ayıpladım
Özgecan Aslan a kıyan adilerin mezarı sürüncümeye girdiğinde de ayıpladım
Şimdi de ayıplıyorum ..

Ölü biri düşüncelerden, ırktan, siyasetten, spordan, fanatizmden, suçtan, kabahatten kurtulmuştur ..
Artık o ölü bir beden ..
Bütün geçmişiyle birlikte ruhu Allahın Rızasını beklemeye geçti artık ..
ama beden ölü bir beden bizim hıncımızın yansımalarına muhatap değil ..
Bunu çok çok çok ayıplıyorum
Polis diyarbakırda ölüyü bağlayıp sürüklediğinde de ayıpladım
Şimdi de ayıplıyorum ..

Dikkat et etraf kin ve nefretten zevk duyan tiplerle dolu sonra seni de hain ilan etmesinler ..

Ölmüş kişiden ne ister ki insanlar? Ölmemişleri yargıla, mümkünse suçluları yargıya teslim etmek yerine linç eden, kafalarını kesen, silahlarla köprüye akın edenlerle birlikte.

Bu astıklarını kestiklerini de buraya gömecekler. Sonra millet gidip tükürecek , taşlayacak ve bunu vatanseverlik duygusuyla yapacak.

Ortaçağ Avrupası'nın klise zihniyeti. Neresinden bakarsan bak yalnış. Ailelerinin vicdanına teslim edip insan gibi gömülsünler. İbret-i alem için mezara tükürtmek daha ayıp.

Binlerce PKK'lının defnedildiği topraklarda darbeciler icin " vatan haini mezarlığı " trajikomik..
Hadi lan oradan teres!

Geri