İstanbul

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne ararsan var yinede vazgeçmiyorsunuz sebebi varmı bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum. Hiçte gitmedim fırsatım oldugu halde.

Ne ararsan var yinede vazgeçmiyorsunuz sebebi varmı bilmiyorum ama ben hiç sevmiyorum. Hiçte gitmedim fırsatım oldugu halde.
Yazım hatası, imla hatası anlatım bozukluğu.. ders niteliğinde.

• Beğen
Tepkiler: ne
Deniz olmayan şehirde yaşayanlar, anlayamazlar..

• Üzgün
Tepkiler: ne
Doğum yerim, çocukluğumun bir kısmı da orada geçti. Annem, ablam, kardeşim de orada. Sanırım en son 2008 yılında gittim.
Şu anki halini tasavvur bile edemiyorum.
Memur için sürgün yeri denilirdi, hayat pahalılığından dolayı. Annemin çağrısına rağmen asla orada yaşamayı düşünmüyorum.
İstanbul'u çocukluk hatıralarım ile seviyorum, öyle kalsın.

Doğum yerim, çocukluğumun bir kısmı da orada geçti. Annem, ablam, kardeşim de orada. Sanırım en son 2008 yılında gittim.
Şu anki halini tasavvur bile edemiyorum.
Memur için sürgün yeri denilirdi, hayat pahalılığından dolayı. Annemin çağrısına rağmen asla orada yaşamayı düşünmüyorum.
İstanbul'u çocukluk hatıralarım ile seviyorum, öyle kalsın.
Çocukluğun orda geçtiği halde yaşamak istemiyor isen kalabalık yormuş olmalı sizi sevgili @Çavla n

Çocukluğun orda geçtiği halde yaşamak istemiyor isen kalabalık yormuş olmalı sizi sevgili @Çavla n
Çalışma hayatımda çok şehir gezdim, haritaya bakıp bir de burayı göreyim diye tayin istedim.
Daha sakin, daha düzenli şehirleri tanıdım. Evet sevgili Ss. :emoji_tulip:
İstanbul şiirlere konudur ama ben daha yalın şehirleri seviyorum.

Şehir güzel de içindekiler…
Şu pahalılıkta Sabancı ya da Koç veliahtı değilseniz yaşanacak şehir değil…

Okurken hep hayalimdi İstanbul'da çalışmak, gerçekleşti. Çok yorucu bir şehir, bir Ankaralı olarak başlangıçta çok zor gelmişti. Gece dızolar sayesinde Güllü şarkısı ile uyanıp, allah belanızı versin falan diyorum mesela. Güvenli bir şehir değil, kaosu seviyorum ama yalan yok. (Cizre'den sonra güvenlik neydi unuttum) Uzun zamandır gbt sorgulamasına da girmemişim, onu fark ettim bak. Akxndkdj

Türkiyeye geldiğimde bir sürü şehir gezdim. Lakin bir tek İstanbulda nefes alabildim. Kalabalıktan nefret eden ben kalabalığa aşık oldum. Şuan sessiz bir şehir beni öldürür gibime geliyor. İstanbulu sevmek bambaşka bişey.

İstanbul'a çok gittim.Başka bir şehir İstanbul.
Yaşanılacak bir yer değil.Ama kesinlikle görülecek bir yer :)

bir dönem bagcilarda kalbimiz kırılmıştı sonra bir daha da haşır neşir olmadık kendisiyle. sever miyim, severim ancak yaşamak ister miyim, hayır. belki de uzaktan sevmek en güzelidir kendisini.

umarım kurtuluruz bu şehirden.

güzel şehrim benim
başka yerde yaşayamam
suçu niye hep sana atarlar ki , ne biliyorlar ki değil mi

pok kokulu şehir :))))))))))

Umarim bir gun gitmek nasip olur ve gezerim doyasiya. ha, birde Talha Ugurluel'in Istanbul gezilerine de katilmak istiyorum

düşündüğüm şeyin yorumu yapılmış rezmen... gerçekten de yaşanacak değil de gezilecek şehir. garip bi büyüsü de var gibi ama hayranı olmadım hiç.

Geri