İstanbul

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
İzmir'de yıllardır yaşayan biri olarak gittiğimde intihar etmek istediğim şehir.
Ulaşımı sıkıntı.
Kasım ayıydı,19-20 kasım civarı ve ben kısa kollu geziyordum ; o açıdan sevmiştim.

Kim ne derse desin Türkiye'nin en mükemmel şehirlerinden biri. Belki de tek bu konuda. Tarihi yeter hiçbir şey olmasa bile.

Kızılelma Anadolu'dur, Anadolu dünyanın kalbidir, o kalbin mührü; İstanbul'dur...

Ofisinizin manzarası iyi ise konserleri canlı izleyebilir ve dinleyebilirsiniz :D

En cok 15 gun uzak kaldigimda cok ozledigim.hayatimin sehiri.
Cocuklugum, ergenligim, gencligim ve umarim ki yasliligiminda gececegi tek yer.
Benim asik oldugim yer sevgiliyle sokaklarinda gezdigim yer.
Kendimi kaybedip buldugum yer.

Yaşayan yaşadıklarından dolayı şair olur, yaşamayan yaşayamadıklarından dolayı şair olası gelir...:D Böyle enteresan bir büyü...:D

Aşk kokan memleket...
love.gif

Dünya bir ülke olsaydı başkenti 'İstanbuL' olurdu.

çeşidin bol olduğu(kendim ayrı bir çeşidim), ben buradan başka yerde yapamam dediğim güzide memleket

Ankara'yı yaptıkları için atladım konuya :D

Ulaşım bileti Akbil'dir.

Toplu ulaşım araçları metro, metrobüs, otobüs, idobüs, tramvay, minibüs, taksidir.
Bu kadar araç olmasına rağmen trafiğinin tadından yenmez.
Trafiğin en yoğun olduğu yer (bana göre) Şirinevler'dir.
Yaya trafiği bile oluyor :\
[YOUTUBE]tbYXAsFJQl0[/YOUTUBE]

Sorunlarından biri kalabalıktır.

Bilmem kaç milyon insan, minnacık şehir. Herkes bunu çile olarak görüyor. Ben şehre aşığım. Sen bu kadar heybetli olmasan kimse sana dayanamaz. Şikayet edenler gitse de yerimiz genişlese :D

Boğazına aşığım.

Eyüp'e Pierre Loti için, Kanlıca'ya yoğurt için, Beylerbeyi'ne saray için, Çengelköy'e salatalık için, Vefa'ya boza için, bizim eve özlem gidermek için gidilir :D

Adı kutsal bi şehir bu şehir :\

o köprü şirinevler köprüsü 10 dklık mesafe bana ömrüm burada geçti geçecek gibi de:)

İstanbul apayrı bir dünya. Kelimelerle anlatılamaz. Türkiye'nin 81 ili bu şehirde birarada yaşar. Hem medeniyet vardır göğsünde hem sefalet. Kaldırımında bile trafik olur. Tadından yenmez.

Adına şarkılar yazan...Sokaklarında aşk kokan şehir...
Ama bunun yanı sıra artık pek bir kalabalık ve karışık...

Bir zamanlar ekmeğinden suyundan yararlandığım sora işten istifa edip terki diyar eylediğim memleket

Geri