İstanbul / Taksim

Konu sahibi son olarak 1023 gün önce görüldü
gençlikte akşam taksime akalım durumu olurdu fakat uzun zamandır gitmek için sebep bulamıyorum, bunca kalabalığın içinde aval aval dolaşmak istemem. beyoğlunda otursam akşamları ya da işim orada olsa gündüzleri bi hava değişikliği olsun diye turlarım, bir mekana oturur kafa dinlerim ama şu an çok manasız geliyor.

dümdüz cadde. hiç güzel bir yere kavuşmuyor yahut başında sonunda bir şey yok.

gençlikte akşam taksime akalım durumu olurdu fakat uzun zamandır gitmek için sebep bulamıyorum, bunca kalabalığın içinde aval aval dolaşmak istemem. beyoğlunda otursam akşamları ya da işim orada olsa gündüzleri bi hava değişikliği olsun diye turlarım, bir mekana oturur kafa dinlerim ama şu an çok manasız geliyor.

dümdüz cadde. hiç güzel bir yere kavuşmuyor yahut başında sonunda bir şey yok.
Senelerdir uğramıyorum Taksim'e. Ben gitmeyi bıraktığımda küçük bir Arap kasabası gibiydi zaten. Şu an kim bilir ne durumdadır.

• Beğen
Tepkiler: Sux
30+ olan arkadaşlar bilir ki, gerçekten eskiden bir tadı vardı. ''taksime çıkalım, taksime akalım'' olarak bir kültür oluşmuştu. sokakları, pasajları, mekanları vs. hepsinin kendine has bir yanı vardı. şu an pasajın adını anımsayamıyorum ama avlusunda, çay bahçesinden hallice bir mekanda, g*t uyuşturan taburelerde saatlerce oturması bile keyifliydi. pazar günü yaşadığımız acı olaydan sonra çok arayan oldu (sağ olsun canımlar) o zaman üzüntüyle birlikte geçmişe gidip, anılarımı canlandırmaya çalıştım hafızamda ve çok çok çook uzun zamandır adım atmadığımın farkına vardım. çünkü tatsız, eski ruhu yok artık.

Taksimi guzel bir yer sanip oraya en yakin oteli ayarladik internetten. Meger bir alt sokak ghetto mahallesiymis yine de gozumuzu karartip kaldik 1 gece. Mucize birsey istanbul 1 sokak fark ile baska bir dunyaya giris yapiyorsun.

arada bir bombaların patladığı, eylemler ve gösteriler için vazgeçilmez olan yer. 2010 yılına kadar benim için de cazibe merkeziydi.
sinemalara, rock barlara giderdik, istiklal caddesinde yürümek çok daha keyifliydi, küçük beyoğlu' na asmalı mescit' e, nevizade' ye gider içerdik.
şimdi küçük arabistan oldu.

eskisi gibi değil değişiklik olsun diye gidilebilir arka tarafları zaten sıkıntılı yerler görsel yanıltabilir
anadolu yakasından ziyade burada daha fazla envayi çeşit suriyeli afgan vb görmek mümkündür

2005 - 2013 best years bazen eski yillari cok ozluyorum gozumden ya$ biLe akiyorrr o derece duygusallastim son donemlerde

Geri