İstanbul / Kadiköy

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Barlar sokağı ve moda deniz klübü <3
içinde ki my Chef in fettucinisini çok sever
Rex sineması ve zincir bar in mudavimi sayiliriz : p
Ayrıca nazım hikmet te içilen çay dostlarla buluşma mekanı olur benim için.
Iskelede ki balon cafe manzarasında bir zamanlar çok anım olmuştur ama artık yas ilerleyince insan bazi zevklerini de degistirme karari aliyor mesela yeni favorim Caddebostan : )))

Boğası ve şirin pazarıyla aklımda kalan güzel semt...

Her hafta uğradığım,güzel semt.
Türlü türlü insanlar var.
En Kalabalık yerlerden biri.

Bir kere gidip aşık oldugum bir yer. İstanbulun bir çok yeri güzeldir ama kadıköyü farklı bir sevdim. :cici:

Ara sokaklarında isteseniz de kaybolmazsınız çünkü bütün yollar rıhtıma iner.. Bahariye'de Boğadan ver başı yukarı Moda'ya kadar yürürsünüz. Orda bir nefes almak için denize baka baka kahvenizi içersiniz.

Gece barlar caddesi keyiflidir hala bir kaç tane sağlam rock bar var bizim mekanlar..

Gelmişken uğramadan gitmeyeceğim yerlerden birisidir. Bir ara gidip yoklamak farz ;)

Kadıkoyden bana kalan tek hatıra bu renkli merdivenlerdeki pozum :D hep gitmek nasip olmuyor bana çok uzak ama çok elit bir yer :)

RJMm4n.jpg
[/url][/IMG]

Ben sevmiyorum, sıkıldım.

Alışınca kopulamayan yer heleki orda doğduysanız başka bir yere alışmanız imkansız her bir sokağı eviniz gibi olur kendiniz bir tek orda huzurlu hissedersiniz kısaca kadiköy aşktır

Şoyle bi gecerken nefeslenip 1 birayla dagitabilirsiniz kafanizi
Kesfedilecek daha cok yer varken hususi gitmisligim yoktur

Hafta sonu gitcem gezmeye :p

Kadıköy No Pasaran ile Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde çay içince güzel :p

Kadıköy Pitre ile Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde çay içtikten sonra Piraye kafede kahve içerken de güzel :d

Geri