-
-
-
-
-
İstanbul, İzmir ve Eskişehir'deki hayvanseverler, başıboş köpekler için 3 günlük açlık grevine başlıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Heralde barinaklarin villa saray oldugunu falan dusunuyorsunAbi su hayvancagizlarin dili olsa muhtemelen menapozlu forever alone ablalara sunu derdi;
Hrraaav harvvv
ULAN ALLAHSIZLAR SOKAKTA YASIYORUZ LA SOKAKTA OLM , BALICI OLDUK LAN CAKMAK GAZI CEKIYORUZ. ARADA BALKONDAN BAKIP AY SANA GURBAN OLURUM DIYORSUN AMA O IS OYLE DEGIL. SEN BANA HIC SORDUN MU EV SAHIBI OLMAK ISTEDIGIMI. ULAN YASAM MUCADELESI VERIYORUZ OLMEMEYE CALISIYORUZ LAN. HER GUN COP KARISTIRIYORUZ , ARABALARDAN KACIYORUZ VE EN SONUNDA BOLGE SAHIPLENDIGIMIZ ICIN TOPLU HALDE BOLGEMIZE GELENE HAVLIYORUZ.
BENI SOKAKTAN SEVME USTA BIRAK GIDEYIM PASA PASA YATAYIM BARINAKTA AFK SIZIN MERHAMETINIZ BATSIN ULAN DAHA GECEN GUN AHA BU KARABASA..
BAK BAK IYI BAK NE HALDE BAK CEVIRME YUZUNU KIRARIM AGZINI BURNUNU HE!
BAK...
BU KARABASA ARABA CARPIODU ARABA OLM!
ULAN METROPOLDE NE ISIMIZ VAR ARABALARIN ARASINDA YASIYOZ LAN BIZ!
KOYLERDE DAGLARDA BAYIRLARDA BAHCELI EVLERDE YASAMAK ISTIYORUZ AFK INSAN GIBI. SENIN ATTIGIN UC BES AC BITIR SALAMLA DEGIL NANUNANODUNUN AMÌPÎ
BU CANLARIN DERDI SIZLE SIZ FOREVER ALONE HAYVAN SEVERLERLE
MERHAMETINIZ SEFIL ETTI BIZI AFK
PUUH LAN SIZE
OLM KOPEGIM LAN BEN KOPEK
HAVLARIM ISIRIRIM BENIM DOGAM BU AFK SEN GTN YIRTSANDA EVCILLESTIRILMEYEN ARKADASLARIM ISTER ISTEMEZ KENDISINI KORUMAK ICIN SALDIRACAK AFK
KESKE HIC GELMESEYDIK LAN BOYUK SEHIRLERE
BILINCLI HAYVANSEVERE BOYNUMUZ KILDAN INCE
AMA SIZLERE COK PIS KURULUYUZ HABERINIZ OLSUN
DAHA BIR SEY DEMIYORUM SIZE
PUUH
Ekli dosyayı görüntüle 111705
DERDI...
Ama konusamiyorlar maalesef
Emare hanim hepsi kotu degil ama hepsi iyi de degil.Heralde barinaklarin villa saray oldugunu falan dusunuyorsun
Sen katılcan mı : )))Var mı forumdan katılan : ddd
Hahaha, ne işim olur, yok bir de ölüm orucuna yatayım : ddSen katılcan mı : )))
Valla ben iyi barinak gormedim. Turkiye sartlarinda da cok zorEmare hanim hepsi kotu degil ama hepsi iyi de degil.
Bence sizinle bu konuda istisare yapmayalim. Alingansiniz ve fazla iyi niyetiniz kotucul sonuclu. Siz bir yangin esnasinda cocugu mu? Evcil hayvani mi sorusuna
Elbette hayvani demistiniz.
Hatta cocuk benim gibiyse olmeli bile demistiniz.
Amenna bu da bir bakis acisi saygi duyarim. Ama barinaklar yada baska bir yol hakkinda konusmamiz..
Yapacagim oneriler dogrultusunda sizi cok uzecek.
Bence hic konusmayalim.
Annem biz insan olarak zor sartlar yasiyoruz zaten. Hayvanlar sokakta nasil yasasin. Daha insanimizi egitemedik.Valla ben iyi barinak gormedim. Turkiye sartlarinda da cok zor
Sende katıl rejim yapmış olursun (:Sen katılcan mı : )))
Sen katılabilirsin msösös burası yok listedeSende katıl rejim yapmış olursun (:
İnşallah gödünüzden bir ısırık alırlar
Armağan Çağlayan:
Bizim mahallede sahipsiz bir köpek var. Mahalleli bakıyor, aşısı falan yapılıyor.
Geçen gün bir çocuk kuyruğunu çekince saldırmış.
Çocuğun ailesi şikâyet etmiş. Hayvanı barınağa götürdüler. Sonra bütün mahalleli gitti, barınaktan geri aldı.
Ama önce sen, çocuğuna bir hayvanın kuyruğunun çekilmeyeceğini öğreteceksin.
Ben senin çocuğunun saçını çeksem iyi mi olur?
Yonca Evcimik:
'Köpek sesi duymak istemiyorum' diyorlar. Ben de çocuğunun sesini duymak istemiyorum.
Koşan çocuğunun... Uyduruyorum şu an, örnek veriyorum. Ben de o gürültüden hoşlanmıyorum belki.