-
-
-
-
-
İnsanlar tercihleriyle yaşarlar bu hayatta.. Ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın.. Seçim senin.. Hayal ettiğin hayatı yaşayamıyorsan, yaşadığın hayat sana ait değildir.. Gözünü hayal ettiğin hayata dik ve yürü! Gölgen peşinden isterse gelmesin..Sen sana yetersin.
~
İnsanın sigarası olmaz da hani süngerine kadar çeker, dudakları yanar da vazgeçemez ya; Öyle sevdim seni.. Tek bira'n vardır biter, bittiğini bile bile dikersin ya kafana, bi yudum daha beklersin ya; öyle bekledim seni. Şimdi zulalaladım sigarayıda birayıda.Ne son çekişe muhtacım nede bir yudum biraya. Yakar yenisini çekerim, açar yenisini içerim .
~
Aklına gelişim tesadüf değil,bir soru işareti bırakıp çıkıcaktım hemen..Sahiden hiç özlemedin mi beni ?
~
İstanbul gibisin. Bir destansın aşksın yüzyıllarca ölmeyen.
İstanbul gibiyim. İçinden geçen deniz uğruna iki yakası bir araya gelmeyen.
~
Bana yalnızlıklarınızdan bahsetmeyin. 'O'nun ihanetleriyle boğarım sizi...
~
İnsanın sigarası olmaz da hani süngerine kadar çeker, dudakları yanar da vazgeçemez ya; Öyle sevdim seni.. Tek bira'n vardır biter, bittiğini bile bile dikersin ya kafana, bi yudum daha beklersin ya; öyle bekledim seni. Şimdi zulalaladım sigarayıda birayıda.Ne son çekişe muhtacım nede bir yudum biraya. Yakar yenisini çekerim, açar yenisini içerim .
~
Aklına gelişim tesadüf değil,bir soru işareti bırakıp çıkıcaktım hemen..Sahiden hiç özlemedin mi beni ?
~
İstanbul gibisin. Bir destansın aşksın yüzyıllarca ölmeyen.
İstanbul gibiyim. İçinden geçen deniz uğruna iki yakası bir araya gelmeyen.
~
Bana yalnızlıklarınızdan bahsetmeyin. 'O'nun ihanetleriyle boğarım sizi...