ibadeath
Elmas Üye
Yani bir şeyi bilmemen beni şaşırttıGeldim ancak sorunlarını nereden bileyim? Uçakla geliyorum ve araç kullanmadığım için hiçbir fikrim yok.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yani bir şeyi bilmemen beni şaşırttıGeldim ancak sorunlarını nereden bileyim? Uçakla geliyorum ve araç kullanmadığım için hiçbir fikrim yok.
Yaşamadığım şehrin sorunlarını bilmem mümkün değil ancak basında okuduğumuz kadar ya da anlatılanları biliyoruz.Yani bir şeyi bilmemen beni şaşırttı
Neyse Mersin'de de otogar şehrin bir ucunda havalimanı desen Adana'da oralar daha sıkıntıYaşamadığım şehrin sorunlarını bilmem mümkün değil ancak basında okuduğumuz kadar ya da anlatılanları biliyoruz.
Buralar daha düzenli şehirler ayrıca Adana otobandan yarım saat bile sürmez.Neyse Mersin'de de otogar şehrin bir ucunda havalimanı desen Adana'da oralar daha sıkıntı
Ya neyi düzenli az gelmedim forum Mersin e sonra Carrefour AVM ye güneş geçecekti başıma az kalsınBuralar daha düzenli şehirler ayrıca Adana otobandan yarım saat bile sürmez.
İstanbul gibi büyük ve karmaşık değil en azından.Ya neyi düzenli az gelmedim forum Mersin e sonra Carrefour AVM ye güneş geçecekti başıma az kalsın
İstanbul gibi büyük ve karmaşık değil en azından.
NiyeIstanbul da yasayamam heralde..
Kalabalik cunku..
İmamoğlu'ndan önce çok güzeldi her şeyÜç gün kaldım, şehrimi özleyerek geldim.
Orada yaşayanlara Allah sabır versin.