İstanbul bir saray ... Olmadı...Dursun Özbek Kutlama :D

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ahahahha
ya sen kendi kendine dalga geçtiğini mi sanıyosun :d ahahahahahahah
oy karnım
organizasyonun rezil olduğunu o gün yazdık zaten sen o sıralarda rizeye yeniliyor olduğun için göremedin tabi :d

ahahahha
ya sen kendi kendine dalga geçtiğini mi sanıyosun :d ahahahahahahah
oy karnım
organizasyonun rezil olduğunu o gün yazdık zaten sen o sıralarda rizeye yeniliyor olduğun için göremedin tabi :d
DALGA GEÇMİYORUMMMM aksine bende çok eğleniyorummmmmmmm :D
Hepsini gördümmmmmm rahat ol :D

Benim anlamadığım neden kocaman stadyumda değil de Yenikapı' da yapıp siyasi miting görüntüsüne sebebiyet verdiler. Programa bakınca anlaşılıyordu rezalet bir kutlama olacağı. Üstelik stadyumda ışık ve ses sitemi de yenilenmişti. Tam süper olabilirdi.

Benim anlamadığım neden kocaman stadyumda değil de Yenikapı' da yapıp siyasi miting görüntüsüne sebebiyet verdiler. Programa bakınca anlaşılıyordu rezalet bir kutlama olacağı. Üstelik stadyumda ışık ve ses sitemi de yenilenmişti. Tam süper olabilirdi.
daha kalabalık olsun diyeeeee sonucu düşünemediler:D

daha kalabalık olsun diyeeeee sonucu düşünemediler:D
Yahu ne meydanlarda ne rekorlar kırıldıda seçim mi kazanıldı sanki kabalık olsunda bıdı bıdı bıdı bıdı.p İstanbul saray eee (kornalar çalar), İstanbul saraaay, (Osimhen marşı okunur kornalar eşliğinde), İstanbul hala saraaay eeee yaaşaaa fe... jkldkflşdsfkş

Yahu ne meydanlarda ne rekorlar kırıldıda seçim mi kazanıldı sanki kabalık olsunda bıdı bıdı bıdı bıdı.p İstanbul saray eee (kornalar çalar), İstanbul saraaay, (Osimhen marşı okunur kornalar eşliğinde), İstanbul hala saraaay eeee yaaşaaa fe... jkldkflşdsfkş
Dur guldurme kac gundur onla egleniyorum:)

Dur guldurme kac gundur onla egleniyorum:)
Olur ama son bir şey bu yeni kupa neden öyle tasarlanmış ? Üstünü türbe kubbesine benzettim ben. Gerçi bir Fenerbahçeli olarak eski tasarıma sahip kupamız hiç olmadı buldumda beğenmiyorum ahahah

Olur ama son bir şey bu yeni kupa neden öyle tasarlanmış ? Üstünü türbe kubbesine benzettim ben. Gerçi bir Fenerbahçeli olarak eski tasarıma sahip kupamız hiç olmadı buldumda beğenmiyorum ahahah
Bende şeye benzettim cb armasina hehe :D
1000271197.png
Esinlenmişler nxnxnfndn

Bugün yosun kah bu konu kah şu konu, firil firil gezerek eğlenmiş kdjd

organizasyonun kötü olması dışında bir sorun yok. gayet iyi oldu. aksaklıklar, istenmeyen durumlar yaşanabilir çünkü ilk defa bu büyüklükte bir kutlama yapılıyor. statta yapılsaydı kombineli taraftarlar hariç sadece 10 bin kişi gidebilecekti. ayrıca 5. yıldız, osimhen, sponsorlardan gelecek olan para vs. gibi durumlarda vardı. umarım gelenek haline gelir.

organizasyonun kötü olması dışında bir sorun yok. gayet iyi oldu. aksaklıklar, istenmeyen durumlar yaşanabilir çünkü ilk defa bu büyüklükte bir kutlama yapılıyor. statta yapılsaydı kombineli taraftarlar hariç sadece 10 bin kişi gidebilecekti. ayrıca 5. yıldız, osimhen, sponsorlardan gelecek olan para vs. gibi durumlarda vardı. umarım gelenek haline gelir.
Biraz taklitlerden uzak dursaydiniz, hava durumuna baksaydiniz daha iyi olabilirdi evet.

Ulan şu rezilliği biz yapsak anlarım 15 senedir şampiyon olamıyoruz kutlamayı unuttuk derim de, size noluyor akdjfjklaa

Biraz taklitlerden uzak dursaydiniz, hava durumuna baksaydiniz daha iyi olabilirdi evet.
hava durumundan çok tarihi tutturmakla alakalıydı. ayrıca fazla uzaması taraftarı gerdi biraz yoksa yağmuru pek önemsemiyoruz.
umarım denizdeki konvoy için söylenmemiştir taklit kısmı. çünkü bizim denizin ortasında adamız var. daha çok ev sahibi oluyoruz bu durumda.

fenerliler hani basket o olmasa su sporu falan o da olmasa kürek falan başarısı bahane edip seviniyorlar.
bu bjkciler tam deliliğe vuruyor kendilerini fkdkdjd

Geri