Issız

• Kullanıcı Kül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi halinde,sessiz ve seviyeli biri.Umarım daha fazla aktif olur.Her şey gönlünce olsun.

Bir ara konunun birinde yorumlasmistik, sanirim ikimizde birbirimizi yanlis anladik. Ama guzel Bir sekilde kapattik konuyu. Tartismayi , seviyeli Ve saygili Bir sekilde yapiyor. Fark ettigim kadariyla guleryuzlude smileylerini eksik etmiyordu. Bu aralar pek gorunmuyor... Daha fazla tanimak dilegiyle kendisini :) ...

Çok fazla tanımıyorum, sohbetim de yok; yeni yeni tanışıyoruz. Gördüğüm kadarıyla duruşu ve tavrıyla çok sakin, hanımefendi, sessiz, kendi halinde, olgun bir bayan. Kimselere zararı dokunmayan biri. Fenerli de :p Allah kalbine göre versin.

Kaliteli desem yetmez mi?

Forumdaki durusu, saygisi.
Ayrica cok utangac oldugunu da biliyorum. :p
Ne güzel konular hazirladi, Yemekler yapti, ama utandigindan acamadi konuyu :p

Beni taniyan, seven arkadaslar, @NiL`i tanimanizi tavsiye ederim.
Dostlugu ve güvenilirligi sizi sasirtacak. Lakin bu zamanda cok zor bulunur.(:

NiL`cim nasil oturtmusuz iclerine :p
Yok yani, biz kendi halimizde takilan, eglenen birkac kisiyken, bu kadar cekemeyeni, hazimsizi, nasil kendimize düsman ettik anlamiyorum :)
Bir siir konusundan bile iskillenip neredeyse aglayacak duruma nasil getirdik biz bu tipleri ?

Neyse, belki eglencenin, insanligin farkina varirlar birgün de, aramiza katilip hep beraber gülüp egleniriz onlara da :)

Kısa bir tanışıklığımız oldu ben onu sevdim ki (:
Damarına basılmadıkça sessiz sakin kendi halinde olduğu gibi doğal...
Cana yakın seviyeli daha ilerleyen zamanlar da daha çok sohbet ederiz ki biz NiL ile
Allah gönlüne göre versin inşallah .

Ebrarimmmmmmmm :srl:
Ilk mesajimla simdikinin zamanina baktimvay be :)
ben seviyorum bu kizi ya, diyecegini sakinmiyor ve ne olursa hangi konu olursa istifini ve durusunu bozmayanlardan.
Yuregin huzunlu olanlardan, guzel arkadasim benim Rabbim o huzunu alsin yerine huzur versin sana, hersey hep gonlunce olsun ve burda hep bizimle ol
yuzun gulsun senin be ya ..
Seviliyorsun..

Sessiz sakin hanım kızlardan Nil , ama bazen tartışmaların ortasında kalıyor ve ona çok yükleniyorlar, üzülüyorum o zaman. Hep mutlu olmanı dilerim Nil:) kısa zamanda tanışmak dileği ile

Kırılgan, alıngan, duygusal ama sabırlı .. Kendi kendini şaşırtacak kadar sabırlı ve daha da sabırlı olmasını öğrenecek inşaALLAH .. İyi niyetinden şüphem olmadı hiç, kimsenin de olmaması gerek ..

Seviyeli. Çok kısa sohbet etmiş olmamıza rağmen sohbeti keyifli, sessiz, denizaltı üyelerden. Şapşik ya :D

Pek tanımıyorum ama gülüşünü sevdim,
Bugün paylaştığı yemek fotoğraflarından sonra da hamarat oldugunu düşünüyorum :p

cesur biridir. Söylediklerinin arkasında ve çekinmeden sabırlı bi şekilde tartışabilen bir genç. (:

Nil, iyidir ya :)
Farklı görüş ve düşüncelere saygısı olan seviyeli bir arkadaşımız.

NiL`
Patroniçe ( Bu yeter sana ;) )

Severim Nili, çok samimi olmamamıza rağmen.
Birlikte yemek yapcaz :p

NiL`

Bir sohbetimiz yok nitekim foruma ilk geldiğim zamanlarda yazdığı yorumlarla ilk dikkatimi çeken güldürürken,düşündüren bir üyelerden biri olmuştu. Siyasi konularda yaptığımız tartışmalar ile seviyesini belli etmiştir. Kabullenemediği sözleri hakaret,küçük düşürücü gibi algılamakta ısrarla devam etmektedir. Yapılan 2'li tartışmalarda cevap veremediği,tıkandığı yerlerde "eğitim"den dem vurar. Herkesin eğitimli olmasından yakınır,herkesin kendisini ezdiğini düşünür. Ayrıca Tayyip Erdoğan aşığıdır,aşırı fanatiktir. Kurdukları ekibin lideri olan jack'in kankası ayrıca ekibin başkan yardımcısıdır. Jack olmadığı zamanlarda ekibin liderliğini üstlenir,ekipte olan kişilere bizzat emir vermektedir,fanatiklik yapıp tribünlere oynamaktadır. Son zamanlarda ki tartışmalarından da anlaşılacağı üzere çok samimi,çok içten(!) bir bayan olur kendisi.

Bal adında dünyalar tatlısı kedisi olan,merhametli arkadaşımız :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri