İşsiz Erkek

Konu sahibi son olarak 636 gün önce görüldü
Benim gözümde gerçekten hoş olmayan bir durumdur bir erkek iş ayırt etmeden çalışmalı bir duruşu olmalı kimseye el açmadan az yada çok kendi kazanmalı geleceğin babası olacaksa bu böyle olmalı...

gözümegüçsüz ve aciz görünen erkek.

geçici işsizliğe inanırım ama hala bulamıyorsa demek ki, tembel ve işsizde rahat edebiliyor geniş bir yapıya sahip vurdum duymazın birisi olabilir

Babadan zenginse ben her turlu tavim xd ajsfsjsk
Calisan kazanir, elmasi kizarir arkadaslar, bos beles dolanmayin ;p

Bırakın len bu ağızları.tonla parası olan(miras) hiç çalışmayan adamın kapısında köpek olan kızlar parasız olanınada bok atıyo :D
mesele size kabaran bişey varmı yokmu.

Tabi bi erkeğin işsiz olması çok kötü her bakımdan.
Not:Kabarık cüzdan manasında başka tarafa çekmeyin.

Allah bizleri kızlara muhtaç etmesin. Çalışıp para kazanırken hoş, işsiz kalınca itici erkek tipi ��� � sorsan önemli olan insanlığı derler :D

Ben bunlara giydiremem şimdi. Ülkenin durumu belli üniversite mezunu gençler iş bulamıyor.

Ancak ; çalışmamayı alışkanlık haline getirdiyse ve bu halinden memnunsa onların kafa yapısını anlamıyorum.

Erkeğin işsiz olması sorun değil.
Tembel ve sorumsuz olması sorun benim için.

İyi bir yaşam için ve belli bir yaşa kadar çalışma hayatında girdi-çıktılar olabilir. Ancak belli bir yaştan sonra iş değiştirmek veya iş beğenmemek oldukça risklidir.

Herkes bir dönem işsizdir, hemen yüklenmeye gerek yok..

Burada durumu erkeğin işsiz olması mı yoksa bayanların erkeğin olmayan parasını yiyememesi olarak mı algılayalım.Erkek sorumluluklarını unutmadığı sürece işsiz bir şekilde de ailesine bakabiliyorsa sorun yoktur.

Geri