Issız Adaya Gitse Burçların Yanına Alacağı 3 Şey

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
d76c3b14bfbd6ee85d2e8aafd63e061c.jpg

Ne jet skisi ya ben kitap alırım. Kitapsız gün mü geçer orada? Şlflfşfj

beni doğru tespit etmiş. o değilde ben bir de futbolcuyu götürmek isterim mümkünse. futbolsuz günüm geçmesin. kaleye geçirir sert şutlar abanırdım üstüne eğlenirdim. suratına degaj vururdum gülerdik eheheh

beni doğru tespit etmiş. o değilde ben bir de futbolcuyu götürmek isterim mümkünse. futbolsuz günüm geçmesin. kaleye geçirir sert şutlar abanırdım üstüne eğlenirdim. suratına degaj vururdum gülerdik eheheh

Sıkıntı yok gedirebilirsin ..kaleye geçeriz fark etmez:hello:

Vakti zamanında bu tarz yayınlar yapan küçük çaplı bir medya gurubuyla tanıştık. Erkeğiyle bayanıyla bizim kültürümüzle uzaktan yakından alakası olmayan ve hatta toplu gerizekalı teşhisi koyulabilecek insanlar olduklarını düşündük.

Sonra kendimizi onların yerine koyduk. Bu insanlar bu uydurmalarla ne kadar para kazanıyor diye düşünmek istedik. Kılık kıyafet, merkez binaları, otoparktaki araçlar, ihtimal doğrultusunda kira, yayın gücü gibi birkaç maddi değeri olan mefhumu yan yana getirince, bu insanlar çok zeki dedik.

Bu insanlar o kadar zekiler ki, böyle uyduruk şeyleri özellikle dergiler vasıtasıyla insanlara ulaştırıp büyük paralar kazanıyorlar. İnsanlar ise bu uydurmalar üzerinde boş hayaller ve saçma sapan geyikler yaparak aptallıkta gelişim gösteriyorlar.

Çıkış yapıyoruz...

cıx, boğa burcu bana uygun :p

Geri