Israrla Klimayı Çalıştırmayan Şoför

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Bütün hakaretleri bilerek isteyerek çağıran kişidir.​

Bir de tıka basa doldurur otobüsü :/

"abi camları açınca ceryan yapıyö klimadan daha iyi. aç abi camları, abla sen de açar mısın"

Bütün otobüsü klimanın açılması doğrultusunda örgütlediğim ve sessiz sedasız pişerek yolculuk etmeye çalışan hertürlü ter kokusunun türediği avuç kadar yerde hem oksijeni sağlayıp hem de rahat yolculuk için elimden geleni yapmışlığımdan dolayı özel halk otobüsleri yetkililerince mimlendiğim de doğrudur.d

Bir hafta önceydi sanırım tüm pencereleri kapattık klima açacak diye şöför ama sağolsun sıcağı açmış ve biz yarım saat sonra farkettik tabi bayağı söyledik ama nafile :p asjakljs :D

Klimayı açsında benim yaşlı amcalarım teyzelerim hasta mı olsun? Hep kendinizi düşünüyonuz.

Terlememe sebep olan d100 tür üst üste bindirmeyi seven şöfördür.

geçenlerde denk geldim bende o kadar ısrarlara rağmen açmadı klimayı en sonunda yolculardan biri kimin malını kimden saklıyorsunuz diye :p
haksızda sayılmaz hani.

Sövülesi insan. Dua etsin mübarek gün.
Canımız çıkıyor o sıcakta o kalabalıkta yorgunken bir de o adamın keyfinden açmıyor da cam klimalar gıcık adam :p

Bi ara açtığı klima süresini maaşından falan mı kesiyorlar diye düşündüğüm şoför tipi. Adam ısrara dayanamayıp açsa bile 10saniye sonra geri kapatıyor. Sonra vay efendim bana niye küfrediyorlar. E hak ediyorsun, ondan ışte.

+Klimayı açsanız?
-Açmiyrum benim değil midur?

(Bir Ordu-Ankara klasiği.)

İçses Sayesinde Kulakları Çınlatılır.

Geri