ısrar bekleyen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ben bu insanlara anlam veremiyorum. Örneğin bir buluşma olacaksa "ben gelemem" ya da "bakarız uygun olursam gelirim " diyene tamam nasil istersen der kalp emojisi atarım.
Fakat geri dönüşümü sitem oluyor ısrar etmiyormuşum ? Hemen tamam deyip kabul ediyormusum ?
Doğru olan bu değil mi zaten ? geçmiş aylarda bunun için küçük bir tartışma bile yaşandı ısrar etmediğim için çok komik insanlar

IMG_20260424_103726.jpg

• Beğen
Tepkiler: RK
Hahaha tamam diyince bozulmalarına bayılıyorum ben de.: )) Bi ilgi, bi ısrar, bi naz... Hiç çekemem bunları.

• Beğen
Tepkiler: ne
uzaklasıp kurtulmak gerek, insan özgür hissetmiyor.
ısrar vs bi yerden sonra bayıyor..

“Teklif dosttan ısrar düşmandan” derler. Tabii ben buna her zaman katılmıyorum. Ama fazla ısrardan işkillenirim, özellikle karşıdakinin niyetinden emin değilsem. Yoksa bazen dost ısrar eder, hatanı söylemekte ısrar eder, seni kendine getirmekte ısrar eder. He işe yarar yaramaz o ayrı:d
Bu genel yorumdu.
İlk yorum içeriğine gelince ben de randevulaşmada hiç ısrar etmem, bana da edilmesini istemem. Randevu iptallerinde hiç bozulmam, bana karşı da böyle davranılmasını beklerim.

Randevu iptallerine bozulmaktan ziyade sinirlenirim hesap edilmeli ve plan ona göre yapılmalı ancak hastalik vs çıkarsa o ayrı. Keyfi iptal ediliyorsa anlarim ve pişman ederim.

Eh zaten öyle zaruri hallerde iptal edilir, keyifsizliği de anlarım ama. Bazı ruh halleri, düşük modlar. Bazen böyle durumlar da olur. Bekletilmeye tahammülüm yok ama. 10-15 dk gibi durumlardan bahsetmiyorum, daha abartılı bir halden bahsediyorum ve bu beni tilt eder.

yaaaaa bizim bir arkadaş var… haftaya plan yaptık; hep beraber zenginlerin"barbekü" fakirlerin "mangal" dediği bir parti yapacağız. arkadaşa “gelir misin?” diyoruz, yok mok çekiyor. birkaç kere söyledik, sonra sinirlendim: “S… git, gelme lan!” dedim. birkaç dakika sonra yanıma gelip, “tamam, geliyorum” dedi. işte bazen böyle olacaksın; net…
deneyin, lazım olur.. tutar bu taktikshshx

ısrar sevmem, yapmam da yapılmasından da hoşlaşmam 😌

ısrar edilince daha bi kaçasım geliyor

• Alkış
Tepkiler: ne
Israr bekleyen de olacak işi yokuşa süren de aynı derecede itici gelen insan tipidir.

Israr isteyenlerle hayır diyemeyenler aynı kişiler galiba.
Bir teklife hayır demişsem ısrar edince fikrim değişmez.

Geri