İsrailin yaptığı eylemler için?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
İsrail'in yaptığı haksız ve Orantısız güç kullanımı konusunda araştırma yapılacaktı ne oldu? Avrupa'da gaz odalarında öldürülüp fırınlarda yakılır halde olan bu insanlara a giyesim bile gelmiyor. Adolf Hitler'in Yahudiler için gereksiz ve zararlı tanımlaması bir bakıma haklıymış diyesim geldi. Yo Yo kimse öyle bana bakıp yine yuvarlak laflar ile insan hakları falan diye bahsetmesin. Bunlar son dönemde haklarında savaş suçları işleyip işlemedikleri konusunda araştırmalar yapılacağı ilan olunduğu halde hala filistinlilere zulüm yapıyorlar. Köpeklerden daha aşağılık varlık oldukları alenen ortada. Kimse bana bunun izahını yapamaz. Bugün gönül rahatlığıyla şunu diyebiliyorum Kahrolsun İsrail.

Haberleri ve Gazete manşetlerini takip ediyorum Gördüklerim ve okuduklarım Beni çileden çıkarıyor bazen

Bu nasıl irkciliktir. Bu nasıl kin, nefrettir. Milyonlarca MASUM yahudi katledildi Avrupa'nın göbeğinde. Binlerce çocuk katledildi. Bunu nasıl meşrulastirabilirsin yahu?

10028603441202.jpg

Sictiniz.
Sivamayin bari.

Bu nasıl irkciliktir. Bu nasıl kin, nefrettir. Milyonlarca MASUM yahudi katledildi Avrupa'nın göbeğinde. Binlerce çocuk katledildi. Bunu nasıl meşrulastirabilirsin yahu?
Arkadaş bunu kelimeleri kullanmayıp insanları öldürenler sadece sessizce uzaktan izlenmeyi hak ediyor da içinden gelen üzüntü ile isyanını dile getiren birisine için kahroluyor? Yıllardan beri yapılan zulme en ufak bir kınamayınız yok fikriniz Yok zikrimiz yok İkinizden Birisi bir şey diyor gücünüz yetiyor ya hepiniz Bülbül kesiliyor. Size hiçbir şey demiyorum en iyi yorum susuyorum...!

Kahrol kamil abi.
Arkadaş bunu kelimeleri kullanmayıp insanları öldürenler sadece sessizce uzaktan izlenmeyi hak ediyor da içinden gelen üzüntü ile isyanını dile getiren birisine için kahroluyor? Yıllardan beri yapılan zulme en ufak bir kınamayınız yok fikriniz Yok zikrimiz yok İkinizden Birisi bir şey diyor gücünüz yetiyor ya hepiniz Bülbül kesiliyor. Size hiçbir şey demiyorum en iyi yorum susuyorum...!

Bos ver Kamil abi.
Onlar kardeş.

Arkadaş bunu kelimeleri kullanmayıp insanları öldürenler sadece sessizce uzaktan izlenmeyi hak ediyor da içinden gelen üzüntü ile isyanını dile getiren birisi ne için kahroluyor? Yıllardan beri yapılan zulme en ufak bir kınamayınız yok, fikriniz Yok, zikriniz yok, İçinizden Birisi bir şey diyor gücünüz yetiyor ya hepiniz Bülbül kesiliyor. Size hiçbir şey demiyorum en iyi yorum susuyorum...!

Bos ver Kamil abi.
Onlar kardeş.
O bayrak resmini kullanmak bile şahsi karakterini ortaya çıkarıyor zaten, tabi buna karakter denilirse. Halbuki böyle tiplerin Kahrol demek yerine yuvarlak laflar ile tribünlere oynaması beklenirdi. Hani oradan kendilerine yine aynı Felsefe ile yaklaşacak güzel hatunlar düşürme şansları vardı ama şanslarını ben denk geldim ha ha yapacak bir şey yok insan Bedevi olmaya görsün :) :)

Abi anlamıyorum. Tahminen: "İsrail'in yaptıklarına sesin çıkmıyor ama İsrail'e laf söylendiğinde "bik bik" yapıyorsun" gibi bir şey.

Bence bu konularda teferruatlı bir muhabbetin içine girmek gerek. Filistin'e senin baktığın kadar duygusal bakmıyorum ve İsrail'i senin gördüğün kadar kötü görmüyorum.

Ayrıca kullandığın ifadeler başlı başına sıkıntılı.

O bayrak resmini kullanmak bile şahsi karakterini ortaya çıkarıyor zaten, tabi buna karakter denilirse. Halbuki böyle tiplerin Kahrol demek yerine yuvarlak laflar ile tribünlere oynaması beklenirdi. Hani oradan kendilerine yine aynı Felsefe ile yaklaşacak güzel hatunlar düşürme şansları vardı ama şanslarını ben denk geldim ha ha yapacak bir şey yok insan Bedevi olmaya görsün :) :)

Hiç yakıştıramadım. Beni hiç tanıyamamışsın.

israil devletini faşist ve zalim bir devlet olarak görüyorum. nazi almanyasınıda öyle görüyorum. mussolini italyasını, çavuşesku romanyasını ve seni de.

Şubem mi? Adamlık mı?

Abi özel bir durumun mu var?
Sıkıntı boş muhabbetler için emek harcayıp klavye kullanmayı sevmemem. Sesli klavye de böyle hatalar olabiliyor. Ancak sizin bunun gibi kavramları ya da algılamaları çok net anlayacağınızı düşünmüştüm Hani madem bu kadar modern Medeni gelişmiş okumuş insanlarsınız ya o bakımdan. Hiç de kullandığım kelimeler ifadeler sıkıntılı değil bana göre. Böyle girişimleri Benim sadece sosyal medyada klavye delikanlılığı yaparak yaptığımı düşünme bunun gibi birçok Tabii daha özenli kelimeler kullanarak cimer üzerinden yollamışlığım çoktur benim. Sizin gün gibi aşikar olan bir olay karşısında hala Hangi akla hizmet haksızlık yapan ya da iftira atan insanlar tarafından bulunmanızı anlamış Ve anlayacak da değilim Onun için üzülmüyorum. Beni üzen böyle Entel Dantel laflar kullanmayı seçerek hala 1 kişilik bunalımı içinde olmanızdır. Dilerim Allah'tan en yakın zamanda selamet üzerinize olur.

Sıkıntı boş muhabbetler için emek harcayıp klavye kullanmayı sevmemem. Sesli klavye de böyle hatalar olabiliyor. Ancak sizin bunun gibi kavramları ya da algılamaları çok net anlayacağınızı düşünmüştüm Hani madem bu kadar modern Medeni gelişmiş okumuş insanlarsınız ya o bakımdan. Hiç de kullandığım kelimeler ifadeler sıkıntılı değil bana göre. Böyle girişimleri Benim sadece sosyal medyada klavye delikanlılığı yaparak yaptığımı düşünme bunun gibi birçok Tabii daha özenli kelimeler kullanarak cimer üzerinden yollamışlığım çoktur benim. Sizin gün gibi aşikar olan bir olay karşısında hala Hangi akla hizmet haksızlık yapan ya da iftira atan insanlar tarafından bulunmanızı anlamış Ve anlayacak da değilim Onun için üzülmüyorum. Beni üzen böyle Entel Dantel laflar kullanmayı seçerek hala 1 kişilik bunalımı içinde olmanızdır. Dilerim Allah'tan en yakın zamanda selamet üzerinize olur.

Karga, Filistin'de yok olan kamplara yanıyor. Herkesin derdi başka.

Geri