Israile lanet olsun..!

Konu sahibi son olarak 3934 gün önce görüldü
ALLAH AZZE VE CELLE FİLİSTİNDE BİZİM GİBİ İFTAR VE SAHUR YAPAMAYAN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE BOMBA ATAN İSRAİLE LANET OLSUN.....ALLAH YUVALARINI BİRBİRİNE KATSIN...
10429298_568760739899925_449822974907869351_n.jpg

Uyumalayım arkadaşlar katil israil bizede bir gün bombalar sallayacak...

Cübbeli hoca derdi ki, israile beddua ederken israil demeyin Beni İsrael diye beddua edin. İsrail Hz Yakup (a.s.) adıdır.

Biz İsrailin yaptıklarını izlemekten utanır olduk artık, onlar yapmaktan utanmıyor hala. İnsan canını bu kadar hiçe sayan bir millet daha görmedim ben

Canı yanan sabretsin can yakanda canının yanacağı günü beklesin.

(Hz. Muhammed)

Duadan başka bir şey gelmiyor elimizden. Cennet yine melekler ile doldu.

adamların 1000 nükleer başlıklı füzesi var amerikanın 6000 , rusyanın 7000 e yakın .Bizim kaç en fazla 3-5-10 :)

İnsanları katleden her türlü politikaya lanet olsun.
Katledenlere daha da çok lanet olsun.

Allah seni nasıl biliyorsa oyle yapsın. Yeter artık şu insanlara zulmettigin.

Allah yar ve yardimciniz olsun.
Dualarimiz sizlerle Filistin. :(

Ulan israil yapınca Allah belasını versin diyorsunuz da, sanki Türkiye sütten çıkmış ak kaşık. Sanki Tayyip efendinin eli kanlı değil? IŞİD örgütünü besleyen tayyip,tsk, aynı şekilde binlerce müslümanın ölmesine sebep oldu. Şimdi ağaç için sokağa dökülmemizi isteyen bazı şahıslar, neden Türkiye yapınca sokağa dökülmüyor? Ulan ne arap aşığı bir milletiz. Yani sadece Filistin gibi (sürekli ezilen) ülkeleri görünce hemen müslüman oluyoruz hemen duyarlı bir toplum oluyoruz. Aslında öyle miyiz? Bence değiliz. Nitekim kendi ülkemizdeki olayları,pislikleri,eli kanlı vahşi orta doğuyu karıştıran bir başbakanı bırakıp dünyaya açılmadan önce yine bahsettiğim kana susamış başbakanın yaptıklarına bakıp taraftarı olan,olmayan sağcı veya solcu herkesin lanet etmesini beklerim.

Haber ise üzücü müslümanlık için mübarek olan bu ayda bu tür eylemlerin yapıldığını görmek üzücü. Mekanları cennet olsun.

Gazze'deki kardeşlerimiz için elbette üzülelim ama dünya üstünde zülme uğrayan soydaşlarımızı da unutmayalım.Oruç tutması yasaklanan Uygurlar,öldürülen Uygurlar,Hocalı'da öldürülen Azeri kardeşlerimiz için de yas tutalım,sesimizi çıkaralım.Onlar da ümmete dahil.

lanet az kalır söylenebilecek herşey az kalır.

Dünya üzerinde kan ile prim yapmış tüm uygarlıkları (!) boykot ediyorum.
israil in devlet olamama , azınlık korkusu , canı sıkıldıkça gazze'yi bombalamaya itiyor sanırsam.
Hangi insan hakları bunu kabul edebiliyor ? Bu dünyadan defolup gitmeli.

Geri