Israile lanet olsun..!

Konu sahibi son olarak 3934 gün önce görüldü
israil den cok ona destek verenler iş birlikçiler sucludur bu durumda. lanet olsun hepsine.. bu sistem bu çarkın başında sağında solunda içinde kim varsa... ne kadar sermayenin kopeği olmuş ülkeler varsa hepsinin Allah belasını versin..

Lâ Tahzen! Innallâhe Meassabirin. Üzülme, Allah sabredenlerle beraberdir .

Zamanında Adolf hitler demişki , bir gün gelecek bütün yahudileri öldürmediğim için küfür edeceksiniz..

Kahrolcaksın israil. .

10 yıl önce de beddua ediliyordu, 70-80 yıl önce de. Değişen bir şey yok. Aksine İsrail adım adım politikasını yürütüyor ve büyütüyor. Görülebileceği gibi tanrının çalışma şekli bu değil.

• Beğen
Tepkiler: ne
No Pasaran..bak bakalim soguk savasa kadar gidiyor mu bu forumun tarihcesi?

Benim anlamadığım Doğu Türkistan'a senelerdir hiç ses çıkarmayan ülke,bambaşka savaş ve zulmlere nasıl bu kadar duyarlı kalabiliyor.Demek ki müslümanlık sadece dinden olanlara geçerli olunuyor.

Neden hep uzaklara bakıyorsunuz?
Filistin gamze Türkistan Afrika daha bir çok yer.
O yüzden İsrail e lanet etmiyorum.
Önce kendi halkın.

İsrail'le dirsek temaslarının olduğunu öğrendiğim günden beri L'Oreal'i kullanırken artık fazla fazla sıkıyorum, al sana israyil kahrol israyil, bitireyim de seni gör... Yani inanır mısınız, kıçımı bile L'Oreal nemlendirici şampuanla sabunluyorum, çünkü israyile kesmem gereken bir ceza var.

Seni bitireceğiz israyil.

Sadece ve sadece masum halka zulüm ettiği çocukları öldürdüğü için kızıyorum İsrail 'e onun dışında toprak ve ulus savaşında haklıdır belki bu da beni pek ilgilendirmiyor açıkçası
Savaşacaksan onurlu savaş İsrail zira savaşında bir haysiyeti var...

kassama selam direnişe devam.. Rabbim yardım eylesin inşallah..

Geri