İsrail'e destek verdiği için boykot listelerinde de bulunan Mc Donalds, TFF ve TVF'ye sponsor oldu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsrail'e destek verdiği için boykot listelerinde de bulunan Mc Donalds, TFF ve TVF'ye sponsor oldu.

Futbol federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi imzayı attı ve milli takım sponsoru olan MC Donalds'a teşekkür etti.

Starbucks’da kahve içenleri taşlamaya devamke…

Son düzenleme:
AAAAA , şimdi ne yapacaksınız tff mi taş atacaksınız hadi bakalım (:

Burada taş atıp atmamak değil ki problem burada çok daha ötesi var dünya duyarsızlık ve insan kalabilme denkleminde can çekişiyor. Koşulsuz şartsız bir soykırımın varlığına ayaklananlar ve karşı çıkanlar kavgasındaki garabet şu an tanık olduğumuz durum. Ortada kapitalist düzenin kolonlarınca da alenen desteklenen bir soykırım var. Kötü bu kadar aleniyken iyi olabilmenin, hatta iyi de değil insan kalabilmenin mücadelesini veren bir kesim var mevcut düzene karşı..
Starbucks'ın müdavimlerinden biri de bendim. Fakat sürece olan desteklerinden ötürü ilk telefonumdan uygulamasını sildim sonrasında alternatif kahve içebileceğim yerlere yöneldim. "Bireysel olarak bir şeyler yapsam ne değişecek" rehavetine kapılmadan yapabileceğim neyse yapıyorum. Burada TFF'nin yaptığı bir diğerini de kendini masum kılmaz. Hepsi de en azıyla dahi sürece sağlayacağı katkıdan kendini azat etmiş kurum ve kuruluşlar olarak hatırlanacaktır.

2020'de yapılmış
haziranda 4 yıl daha uzatılmış

milli değerlerimize saygısızlık edilmiştir, buyukeksi hakkında soruşturma açılıp vatanı olab Arabistan'a gönderilmek üzere sınırdışı edilmelidir.

McDonald's Türkiye bir süre önce Katarlılara satıldığı için anlaşma da onlarla yapılmıştır ancak sonuçta franchising olduğu gerçeği değişmeyecektir.

adamın skandalları boyunu aştı, hiçbir kulüp tarafından istenmiyor, kimse güvenmiyor, kimse desteklemiyor, kaç defa istifası istendi, bunların hiçbiri adamı koltuğundan edememişken "filistinli kardeşlerimizin etini yiyorsunuz"cular tarafından postalanırsa çok gülerim.

tff’ye ve mensuplarına hiçbir şey olmaz ama özellikle voleybol kadın milli takımımıza saldırılar kesinlikle olur. bu işler böyledir; işine gelene saldırırsın işine gelmeyene susarsın. ebrar karakurt hepinizi yesin de görün…

"Ilmimi al kullan, işine yarar
Eksikse amelim, sana ne yazar?"

Râzî

Geri