İsrail'den KKTC'ye 'Askeri Müdahale Planı' İddiası: 'Poseidon’un Gazabı'

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Bu konuda Kürt konuşmak ne alaka?. Kürtlerle ilgili haber olsa konuşalım. Kürt kelimesini kullanırken "asimile etme-hor görme-ırkçılık yapma" gibi bir niyetimin olmadığınıda belirteyim, sürekli paranoya hali içinde olan arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Konu İsrail-Rumlar-KKTC hakkında.

Cahil cahil konuşmayın. Ada Rum falan değil. Konya yada Kayserili göçmen. Niğde'de ne kadar Rum varsa adada da o kadar vardır en fazla. Ha, evet. Kürd yok. Onlar ada sevmiyor.

Ula annem oyle degince koken degismiyor zaten. O farkli bir mevzu
Kürdüm neden Türküm diyeyim ki

sen iki saniyeliğine kürdüm doğruyum Çalışkanım varlığım Kürt varlığına armağan olsun desene mesela ...kfjfjc

Bu konuda Kürt konuşmak ne alaka?. Kürtlerle ilgili haber olsa konuşalım. Kürt kelimesini kullanırken "asimile etme-hor görme-ırkçılık yapma" gibi bir niyetimin olmadığınıda belirteyim, sürekli paranoya hali içinde olan arkadaşlar için bilgilendirme olsun. Konu İsrail-Rumlar-KKTC hakkında.
Konu aslında Türkler çok haklısın

Kürdüm neden Türküm diyeyim ki

sen iki saniyeliğine kürdüm doğruyum Çalışkanım varlığım Kürt varlığına armağan olsun desene mesela ...kfjfjc

Konu aslında Türkler çok haklısın
Kurdum , dogruyum caliskanim. Varligim kurt varligina armagan olsun. Eeee ? Ne oldu simdi .d

Son düzenleme:
Yahu istesemde olamam oyle dogmadim cunku .d istedigim kadar varligina armagan olayim beni kurt olarak kabul etmeyeceksin .d
Allaha kiz bana degil. Bi bildigi olsa allah herkezi kurt yapardi .d sonradan olamayacaksam , turkler degil kurtler kendilerini toplumdan disliyor demektir.d
Bana istedigin kadar kizabilirsin .d disslike yada kusan emoji atabilirsin. Sonuc degismeyecek

Geri