İsrail'den İran'da Kız Öğrenci Yurduna Saldırı 30 çocuk öldü 45 çocuk Yaralı gel bunu açıkla insan mısınız lan.

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Hadi gelin Medeni dünya, sizin ananızı avradınızı diyesim geliyor.

Avrupalı İsa'nın havarileri sesiniz niye çıkmıyor köpekler? köpeğin çocukları.

Fahişeler Birliği'nin ananıza fahişe denmesinin bile kendilerine hakaret olduğunu söylemeleri neyi anlatıyor?

İsa Peygamber: ben ne alaka kamilcim

Soru basit..Niçin Avrupa kıtasına insanlara yol göstermek için peygamber inmemiştir? Cevabı karıştırmayın, Onlar zaten insan olduğu için değil, onların zaten insan olamayacağı için.!

Ayrıca çok çirkin bir üslup, ciddileşeceğim biraz. İsa da Allah’ın peygamberi, sen müslüman olduğunu beyan ettiğin için biraz saygılı olmanı tavsiye ederim.

Ayrıca çok çirkin bir üslup, ciddileşeceğim biraz. İsa da Allah’ın peygamberi, sen müslüman olduğunu beyan ettiğin için biraz saygılı olmanı tavsiye ederim.
Ben kesinlikle Hz İsa'nın Allah'ın bir Peygamberi olduğuna inanan bir insanım ama nasıl olur da buna inandığını söyleyip böyle hayvanlık yapanlara dünya müsaade ediyor Hala şaşıyorum çok kızgınım öfkeliyim.

Ölü sayısı 40 öğrenci oldu haberiniz olsun. Hani sayı olarak bakanlar için hesaplaması kolay olsun diye yazdım 😡

Kim demiş sessiziz diye uysal koyun olduğumuzu. Kusura bakma insanlığın bittiği yerde insani duruş sergilemeyeceğim. Her medeniyim diyen Köpeğe de köpek olduğunu her zaman hatırlatacağım...!

Böyle sosyal medya platformlarında veya buldukları her ortamlarda kadınların haklarını savunanlar öldürülen kız çocukları için ne diyecek merak ediyorum. Ama büyük ihtimalle devlet yönetimi sorumlu bu felaketten derler değil mi?

Ölü sayısı 40 öğrenci oldu haberiniz olsun. Hani sayı olarak bakanlar için hesaplaması kolay olsun diye yazdım 😡

Kim demiş sessiziz diye uysal koyun olduğumuzu. Kusura bakma insanlığın bittiği yerde insani duruş sergilemeyeceğim. Her medeniyim diyen Köpeğe de köpek olduğunu her zaman hatırlatacağım...!

Böyle sosyal medya platformlarında veya buldukları her ortamlarda kadınların haklarını savunanlar öldürülen kız çocukları için ne diyecek merak ediyorum. Ama büyük ihtimalle devlet yönetimi sorumlu bu felaketten derler değil mi?
Sakin ol,sessiz ol demedim.

Geri