Yabancı Dil ispanyolca Sana Aşık Oldum Nasıl Söylenir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ispanyolca sana aşık oldum nasıl söylenir
ispanyolca sana aşık oldum ne demek
ispanyolca sana aşık oldum​

Aşkınızı İspanyolca dile getirmek için şu cümleleri kurabilirsiniz.
Ben sana aşık oldum; He estado enamorado de ti
Sana aşık oldum; me enamoré de ti

Aşkımı türkçe dile getiremiyordum,
İyi oldu İspanyolca öğrendiğim.
Text to speech tuzu biberi olur.

Google translate sayesinde; okur yazar olan ana sınıfı dahi olsa, dünyanın bir dilinden diğerine çeviri yapabiliyorken, apoletinde admin yazan birinden bu konu; sanki birine illümünati mesaj gibi. Kimmiş bakalım bu yakışıklı? hayırlara vesile falan olsun.

Google translate sayesinde; okur yazar olan ana sınıfı dahi olsa, dünyanın bir dilinden diğerine çeviri yapabiliyorken, apoletinde admin yazan birinden bu konu; sanki birine illümünati mesaj gibi. Kimmiş bakalım bu yakışıklı? hayırlara vesile falan olsun.

Tüh yakalandım. :u3:
Oysa çaktırmamaya da çalışmıştım. :p
Forumdan birine aşık olsam niye İspanyolca seçeyim. xd

Aşık olduğunu söyleyen erkekse tamam.. Zira cümle eril kurulmuş bir cümle.. Dişil bir cümle için aynı cümleyi enamorada olarak çekimlemek yeterli.. Cümle başına bir de ¡Siempre eklersek tadından yenmez..

Aşık olduğunu söyleyen erkekse tamam.. Zira cümle eril kurulmuş bir cümle.. Dişil bir cümle için aynı cümleyi enamorada olarak çekimlemek yeterli.. Cümle başına bir de ¡Siempre eklersek tadından yenmez..

ispanyolca biliyo musunuz?

aşık olduğumun kadının gözlerine bakıp
ona sevdiğimi söyleyemem

ispanyolca biliyo musunuz?

Biraz biliyorum, yurtdışında kendimi kurtaracak kadar diyelim.. Ama dişil-eril kavramı ispanyolca-italyanca-fransızca ve almancada mevcut.. Bence fiil çekiminde bu en temel kavram hatta.. Hele ki konu dişil-eril nesneler olunca kuralları ezberlemek bazen sinir bozucu oluyor bence..

Biraz biliyorum, yurtdışında kendimi kurtaracak kadar diyelim.. Ama dişil-eril kavramı ispanyolca-italyanca-fransızca ve almancada mevcut.. Bence fiil çekiminde bu en temel kavram hatta.. Hele ki konu dişil-eril nesneler olunca kuralları ezberlemek bazen sinir bozucu oluyor bence..

süper, sizinle bir ara dmleşelim lütfen. :p

İspanyolca da öğrenilesi bir dil. :rolleyes:

google translate çıktı mertlik bozuldu. me encanta español!

İspanyol dizisi Elite de bi kıza aşığım. Ona instagramda yazacam sağ ol :)

türkçesini çok güzel söylüyorsunuz da ispanyolcası eksikti. ulan tc erkekleri....

Bir gün Ayşe’nin açtığı konuları özleyeceğimiz aklımıza gelir miydi ?

Türkçe söyleyecek 1ini buldu da, 1 de kalkmış İspanyolca olarak konu açmış, teAllam ya.

Ha pu da İnculuzçesudur da.

Aylavyu.

mee enamore de tiiii. ezbere ogreneyim belki isime yarar 10. ayin sonunda :p

Geri