İspanya’da Galatasaray amblemine sarılmış 1,1 kilo esrar yakalandı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

İspanya’nın Akdeniz’e kıyısı bulunan Alicante şehrinde kolluk kuvvetleri, trafik kontrol noktasında durdurdukları 20 yaşında bir erkeğin aracında 1,1 kilogram esrar yakaladı.

İspanyol ABC gazetesinin Valencia ekinde dün yayımlanan haberde aktarılan olay, 17 Ekim günü yaşandı. İspanyol askeri polis teşkilatının yaptığı açıklamaya göre kolluk kuvvetleri, bölgedeki uyuşturucu tüketimine karşı yürütülen bir operasyon kapsamında araç ve kimlik kontrolü yapıyordu.

Kontrol sırasında polisler, bir sürücünün kontrol noktasını atlatmaya çalıştığını fark etti. Durdurulan araçtaki sürücü, daha önce de uyuşturucu trafiğinden sabıkası bulunan 20 yaşında bir erkekti.

Arama sırasında ön yolcu koltuğunun altındaki bir poşetin içinde, her biri 100 gram esrar barındıran 11 paket bulundu. Paketlerin üzerindeki etikette Galatasaray amblemi vardı.

İspanyol kolluk kuvvetleri, operasyonun video görüntülerini de yayınladı. Görüntülerde paketlerin üzerindeki Galatasaray amblemli etiketler dikkat çekiyor.

Ali Koc'un isidir.Algi olusturuyor,yoksa futbol dunyasi,en naif/nezih ve pak taraftarin galatasaray taraftari oldugunu biliyor.

Yakında fuhusa da baslarlar diycem ama bir ara serbay senkal o tarz bi seyler de anlatiyordu sjksjsj

Ali Koc'un isidir.Algi olusturuyor,yoksa futbol dunyasi,en naif/nezih ve pak taraftarin galatasaray taraftari oldugunu biliyor.
Ali Koç ekürinle aklını almış sjskjs

Yakında fuhusa da baslarlar diycem ama bir ara serbay senkal o tarz bi seyler de anlatiyordu sjksjsj

Ali Koç ekürinle aklını almış sjskjs

İroni yapiyorum. : )

Ekurim benimle muhatab olmuyor,bir ara girmeyip hic bir sey olmamis gibi,yeniden yazdigimdan beri,hic bir sekilde mesajlarima mukabelede bulunmuyor.FB olusumuna daha yakin goruyor beni.Sampiyon olursak belki bir forma hediyesine affeder beni. : )

İroni yapiyorum. : )

Ekurim benimle muhatab olmuyor,bir ara girmeyip hic bir sey olmamis gibi,yeniden yazdigimdan beri,hic bir sekilde mesajlarima mukabelede bulunmuyor.FB olusumuna daha yakin goruyor beni.Sampiyon olursak belki bir forma hediyesine affeder beni. : )
Gördüm o yazismanizi ve cok guldum. Seni bir an kadin miydi diye muallakta da kaldim. Yoksa neden teiplensin dedim ama bilemem neyse basima sarmiyim simdi onu jskdnd hayirlisi xd

Gördüm o yazismanizi ve cok guldum. Seni bir an kadin miydi diye muallakta da kaldim. Yoksa neden teiplensin dedim ama bilemem neyse basima sarmiyim simdi onu jskdnd hayirlisi xd

Evet ancak 70'lerde gosterime giren Turk Filmlerin de esine nadir raslanacak,muthis bir diyalog gecti aramizda.Ne diyelim kalp kalbi bulur,gonul lisaniyla yeniden anlasiriz umarim. : )

Ay bir de bize şey derler şunlara bak

Evet ancak 70'lerde gosterime giren Turk Filmlerin de esine nadir raslanacak,muthis bir diyalog gecti aramizda.Ne diyelim kalp kalbi bulur,gonul lisaniyla yeniden anlasiriz umarim. : )
Sağlık olsun kalan sağlar senindir. Benimle de konusmuyor. Boşver jskns

Geri