İspanya - Türkiye (2-2)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
İlkönce fark yememeye oynayalım, sonra olursa beraberliğe

Ağır bir yenilgi almayalım da sonrasına bakarız.

Ağır bir yenilgi almayalım da sonrasına bakarız.

negatif düşünce vede enerjiyi beynimize girmesine müsade etmiyoruz efendim..

futbol bu , belki şöyle bir senaryo olacak ilk on beş dakka ispanya çok agresif direk 3 kırmızı kart vede biz gol olup sağ dan sol dan yazıyoruz.. : )
7 farklı galibiyet ile direk dünya kupasına gideceğimiz gerçeğini unutmayalım..
hayal demi kurmayalım: )
dünya kupasını bu ispanya bu oyuncu kadrosu vede bu oyunuyla alır bence..
çok zor maç olacak , ilk maçta ki gibi bizi yormasınlar hafif den şans bizden yana olur umarım..

huzurlu haftalar Lefty ..

negatif düşünce vede enerjiyi beynimize girmesine müsade etmiyoruz efendim..

futbol bu , belki şöyle bir senaryo olacak ilk on beş dakka ispanya çok agresif direk 3 kırmızı kart vede biz gol olup sağ dan sol dan yazıyoruz.. : )
7 farklı galibiyet ile direk dünya kupasına gideceğimiz gerçeğini unutmayalım..
hayal demi kurmayalım: )
dünya kupasını bu ispanya bu oyuncu kadrosu vede bu oyunuyla alır bence..
çok zor maç olacak , ilk maçta ki gibi bizi yormasınlar hafif den şans bizden yana olur umarım..

huzurlu haftalar Lefty ..

Portekiz maçından sonra bizim de İspanya karşısında bu hale gelme ihtimalimizi düşünmedim değil ve elbette onların rakipleri ile denk değiliz ancak yine de dikkatli olmakta fayda var.:)

Başlığı bi an İspanya Türklerindir şeklinde okudum.
Dün Tuncayıma çok maruz kaldım galiba her yerim memleket sevdası c*

Olcay Çakır: "İlk karşılaşmada 'Bu kadar da değil' dediğimizi hatırlayalım. Çok kabul edilebilir değildi. Şimdi onun rövanşı var. Rakip yine güçlü ama bizde de kaliteli olduğunu düşündüren ve iyi takımlarda kendisini çok iyi ifade eden oyuncular var. Daha önce kendimizden daha iyi durumdaki milli takımlara karşı kazanmışlığımız var."

A Milli Takımımızın İspanya ile oynayacağı maç öncesi aday kadroda değişikler yapıldı.
  • Ahmed Kutucu, aday kadroya dahil edildi ve kampa katıldı.
  • Kaan Ayhan ve Aral Şimşir sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı.
  • Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nun antrenman sonrasında gerçekleştirilen tıbbi değerlendirmeler sonucunda İspanya maçına kadar tam olarak iyileşemeyecekleri tespit edildi ve oyuncular kadrodan çıkarıldı.
  • İspanya maçında cezalı olan İsmail Yüksek, sabah antrenmanı sonrası kamptan ayrıldı.

adamlar acıyolar mı napıyolar 1-0dan sonra doğru düzgün kaleye yönelmiyolar

Kaleci sayesinde ilk devre 4-1 bitmedi. Fazla güven vermiyor oynanan oyun. Bulgaristan gibi takımlar senin gerçek gücünü göstermene yetmiyor.

yemeden 7 gole ihtiyaç var. başarabiliriz.

İspanya karşısında elde edilen önemli bir başarı ve beklenenden çok daha iyi oynadılar, yolları açık olsun.:kalp:

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İspanya maçı sonrasında konuştu.

"İnanılmaz bir mücadele verdik. Farklı bir maç olacağını biliyorduk ve farkındaydık. Beraber fedakarlıklar yapmamız gerektiğini biliyorduk. Takım ruhuyla mücadele ederseniz, en iyisini yaparsanız. Az süre verdiğimiz oyuncuların hazır olması beni gururlandırıyor. Her çalışanın katkısı var, onlara da teşekkür ederim. Malzemeci Ünal abinin doğum günüydü... Onun için kazanmak istedik, sonuna kadar denedik ama olmadı."

Geri