Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
N'alakaaaaaaaaaaaaaa yarin ispanak yapip yogurtlu yiyecegim kendime saygim yokıspanağı yoğurtla yiyenin kendisine saygısı yoktur
ya yumurtalı ya da kıymalı olmalı.
Ay shini damak tadımız ne benzer. Yumurtayı ıspanakta ve menemende de çok tercih etmem. Ispanak yoğurtlu yenir. Ben yoğurt ve türevlerine bayıldığım için bir baklagillerde kullanmıyorum. skljsSu kiymayi her sebzenin icine sokmasaniz olmaz!!!
Sebzenin tadina varin biraz.
Yumurtali ispanak da menemen de sevmem ayrica. Yogurtla misler gibi olur bu : ))
O ne be Çimen gibi ;s
Afgshs menemende yumurta tercih etmem de ne demek ya, sen hiç etsiz pirzola gördün mü? xd xdAy shini damak tadımız ne benzer. Yumurtayı ıspanakta ve menemende de çok tercih etmem. Ispanak yoğurtlu yenir. Ben yoğurt ve türevlerine bayıldığım için bir baklagillerde kullanmıyorum. skljs
Yiyemiyorum ya ben sevemedim böyle ne bilim farklı oluyor işteee bu da benim zevkim Allah Allah ya :dAfgshs menemende yumurta tercih etmem de ne demek ya, sen hiç etsiz pirzola gördün mü? xd xd
Yani tamam menemen yeme sen de .p ama ben yumurtasız menemen yiyorum dersen menemenin kalbi kırılır… xdYiyemiyorum ya ben sevemedim böyle ne bilim farklı oluyor işteee bu da benim zevkim Allah Allah ya :d
O ne be Çimen gibi ;s