İsminizi Kim koydu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benimkini rahmetli babam koymuş. Yasak elmayı yiyen kadın :)
İp ucu da verdim hadi iyisiniz :d

Dedemi büyüten manevi annesi ablamın ismini koyarken, babaannem de duramamış benim ismimi koymuş..

Kendisinin tabiriyle benim ismimi teyzem bırakmış.

Benim isim mevzusu çok uzun abimler Çiğdem olsun demiş annem Ayşe olsun babam Zeynep olsun bir akraba kadın Sümeyye demiş nüfusa kayıt eden Sümeyya olsun demiş galiba ki kimliğe öyle yazmış

Babam hayranı olduğu bir Yeşilçam oyuncusunun adını vermiş bana hoş ben işin içine başka bir şey olduğunu düşünmüşümdür hep ;q

Çok muamma var benim ismim de babam vermiş adımı Baya bir karışıklık oluyor bey ve hanım hitabı konusunda 😀

• Kahkaha
Tepkiler: ne
anneciğim, 3 erkek veletten sonra hamile kaldığını öğrenince ‘allah’ım, bir tane de kızım olsun’ dua ederek dilemiş, adımı da o şekilde koymuş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 abi 3 gelin demek vitaminlerine falan dikkat et aman düşme :d

Damla ile Zeynep arasında kalmışlar ve sonra Zeynoşu seçmişler, annemle babamın ikisinin ortak arzuları yönünde isimlendirilmişim, ismimin anlamı “babasının mücevheri, kıymetlisi, süsü” Gerçekten de evlatları arasında sevgi ve özveri anlamında hiçbir ayrıma girmeyen babacığımın bana ayrı bir zaafı vardır. Belki en küçüğü olduğum için belki pek çok hüznüme ortak olduğu için.

babannemmm canımm, ne güzel düşünmüş, başka bir isim bana olmazdı zaten .p
çok seviyorum ismimi

dedem kendi adını koymuş ya
düz sıradan şeylerden evet

Anneannem koymuş, annem Zeynep olsun istiyormuş hep.
Ay bende olsam şu an Zeynep olsun isterdim.

Geri