İsminiz Karakterinizi Etkiliyor mu?

• Kullanıcı İptila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bunları Biliyor musunuz? Arşiv
Konu sahibi son olarak 2700 gün önce görüldü
İsimlerin karaktere etkileri

Duygu isminde bir bayanın duygusuz olduğu görülmemiştir, Nalan ismini alan birinin ise sürekli ağlaması bir tesadüf müdür? Peki Mert'ler pısırık olur mu aceba? Yapılan araştırmalar gösteriyor ki isimler insan doğasını fazlasıyla etkiliyor.

Çocuğunuza isim verirken iki kere düşünün olmadı bir kez daha düşünün. İsim, harfler gibi bir takım sembollerden oluştuğu icin doğduğumuz andan itibaren sahibini etkisi altına alır. Kişi isminin özelliklerini taşır. Çocuğunuza koyduğunuz ismin anlamını iyice araştırmalı ve bu ismin etkisinin çocuk üzerinde nasıl olacağını mutlaka düşünmelisiniz.

Düşünmeden çocuğa verilen isim ilerde onun ruh halinede etki edebilir. Çocuğunuzun ilerde nasıl birisi olacağına etki eden isim, bilinçli yada bilinçsiz olarak devamlı aklımızda olacağı için karakterimizi, davranışlarımızı etkileyebiliyor. Hatta uzmanlar bu konuda şu açıklamayı bile yapıyor; "Alışverişe gidildiğinde insanlar bilinçsiz olarak isimlerinin ilk harfiyle başlayan ürünlere yönelebiliyor" Durum bu kadar vahim yani...

Siz siz olun isim seçiminde çok daha dikkatli olun.

valla hangi ismim etkilesin :D:D:D çok ismim var karaktersizmi olcam ben :D

valla hangi ismim etkilesin :D:D:D çok ismim var karaktersizmi olcam ben :D

konu cidden ilginç ama normalde isim karakteri etkilemez benim bildiğim çocuğun kişiliği anneden karakterini her zaman babadan alır.Bu arada sendeki isim tren gibi mübarek başak nüfus kağıdığına sığsaymış hepsini yazdırırdı baban birde evlendikten sonra hem senin hem kocanın soyadını taşısan oldu sana çin metrosu :D

konu cidden ilginç ama normalde isim karakteri etkilemez benim bildiğim çocuğun kişiliği anneden karakterini her zaman babadan alır.Bu arada sendeki isim tren gibi mübarek başak nüfus kağıdığına sığsaymış hepsini yazdırırdı baban birde evlendikten sonra hem senin hem kocanın soyadını taşısan oldu sana çin metrosu :D

benim isim vagonumun oluşturduğu trenden sanane mufattal yaa :haha: ayrıcana kişilikle karakter aynı şey değillermi ? cidden dalga geçmiyorum?haa bide alinin soyadı kısa bende onun soyadını alırım kendisoyadımı napim :D:D

Bu fikre hic mi hic katilmiyorum.

Ayrica bence, karakter; insanin, uzun süre beyninde tuttugu düsüncelerle sekillenir.

Geri