İsmet Özel

Konu sahibi son olarak 720 gün önce görüldü
İslamiyete karsi ilgili olmak bir kisinin sevilmemesi icin yeterli bir sebep mi? : )
Hayır ama her insanın bir düsturu vardır frith bey. Misal beni Fenerbahçeye dair şeyler hemen yakalar, sizi başka şeye dair şeyler. Maalesef ülke olarak genelleme yapmayı severiz. İlgi duymadığımız bir alanda ise öteleyebiliyoruz.

Hayır ama her insanın bir düsturu vardır frith bey. Misal beni Fenerbahçeye dair şeyler hemen yakalar, sizi başka şeye dair şeyler. Maalesef ülke olarak genelleme yapmayı severiz. İlgi duymadığımız bir alanda ise öteleyebiliyoruz.
Cok guzel tefsir eylemissiniz Angie hanim.Ayrica Fenerbahce misalinizde manidar.Bundan cikardigim sonuc Climax agabeyimiz beni katiyen sevemez.

@angie elimde Kur'an, ağlıyorum şu an. Ya sen ne mübarek bir insansın. Şurda 20 yıldır beni anlayan bi sen çıktın. Ne güzel bir örnek verdin yukarda. Beni olduğum gibi kabul eden bir tavırla. Çok mutlu oldum. Teşekkür ederim.

ek bilgi: edebiyatçı eski bir hocamla davalık oluyorlar, mahkemede karşılaşıyorlar. kendisine hakaret ediyor bizim hoca, ismet bey de dava ediyor hocayı. :d yüz yüze gelince yüzüne de eleştirmiş bizim hoca ismet bey’i. bu dik duruşu çok beğenmiş ismet özel ve geri çekmiş şikayetini shshjsk. fikirleri sizden ne kadar farklı olursa olsun, iyidir böyle adamlar.

ek bilgi: edebiyatçı eski bir hocamla davalık oluyorlar, mahkemede karşılaşıyorlar. kendisine hakaret ediyor bizim hoca, ismet bey de dava ediyor hocayı. :d yüz yüze gelince yüzüne de eleştirmiş bizim hoca ismet bey’i. bu dik duruşu çok beğenmiş ismet özel ve geri çekmiş şikayetini shshjsk. fikirleri sizden ne kadar farklı olursa olsun, iyidir böyle adamlar.
He iyidir. Selahiyet geçse eline kafanı kesip top gibi oynar.

He iyidir. Selahiyet geçse eline kafanı kesip top gibi oynar.

Pek kiymetli hocam.İsmet Ozel zamanin da markist ideolojiyi savunan birisiydi.Sahsen ben eserlerini okurken,dini cihedden bakmiyorum.Soylem ve eserlerinden pozitif mana da done olarak isimize yarayanlardan faydalanilabilir kanisindayim.Nitekim ideloji ve dini perspektifin/mefkurenin her an degisebilecegini siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.

Sayet okuma arzunuz ve bilgi/fikir sahibi olma raddesinde bir dusunceniz olursa,ben size Uc mesele adli eserini hediye edebilirim.

Sevdiğim nadir yazarlardan…

vaktinde özel'i yerdiğim çok şey yazmışım, sıkıldım artık yargılamaktan. yinede tam düşecekken tutunduğum tuğlayı kendime rab bellemeyeceğim...

Hiç bir islamcı özünde iyi, temiz olamaz, eserlerinden bağımsız olarak söylüyorum.

mataramda tuzlu su siirini bir ara ezbere biliyordum.
dandik adam dindar sairle tüm kesismelerimiz bundan ibaret.

vaktinde özel'i yerdiğim çok şey yazmışım, sıkıldım artık yargılamaktan. yinede tam düşecekken tutunduğum tuğlayı kendime rab bellemeyeceğim...
dün gece yine dinlerken düşündüm üzerine. bana kalırsa ismet özel ile karşılanlar ikiye ayrılır; özel'in eşsiz şiiri ile tanışanlar ve özel'in bizi açıkça trollediği döneme rast gelip şairliğini heba edenler :) ikinci kısmın pek kafası çalışmıyor çünki bu kafa ile herhangi bir filozof veya sanatçıdan nasiplenmek mümkün değil çünki onların beyin hücrelerine de en az bizim kadar "günah" bulaşıyor.

Geri