ismet özel

Konu sahibi son olarak 2755 gün önce görüldü
O zaman bütün şairler ölsün nezdinde.
Ölüler icin yorum yapmak bir nihilist kisilige yakismioo.Yoo.

ölülerin arkasından konuşmasak tarih yazılmaz azizem. bak tarih gorbaçovu nasıl iyi bir aile çocuğu olarak tarihe yazdı. hem zaten duymuyorlar bizi.

ölülerin arkasından konuşmasak tarih yazılmaz azizem. bak tarih gorbaçovu nasıl iyi bir aile çocuğu olarak tarihe yazdı. hem zaten duymuyorlar bizi.

Nihilizm ile alakasi ne?
Pülemüke sokmaya calisir beni.

Süreyya Pınarı operasyonu başaralı bir şekilde devam ediyor. Küçük sevimli mağaranıza organik bombalar iyi gelmemiş beyefendi.

Ben merd-i meydan
yani toprağın ve kanın gürzü
güllerin bin yıllık mezarı bendedir
yukardan bakarım efendilerin pusatlarına
insanların bütün sabahlarını merak ederim
gök hırpalanmaktadır merakımdan
ıtır kokan benim yumruklarımdır
benim kavgamdır o, aşk diye tanınan.Alanlara çok bilenmiş yüreğim alanlara
vurulsun kösleri şu gâvur sevdamızın
vursun isyanın bacısı olan kanım karanlığa
Zülküf de vursun.
Yüzüne ay kırıkları çarpıp uyansın sevdiğim.

Süreyya Pınarı operasyonu başaralı bir şekilde devam ediyor. Küçük sevimli mağaranıza organik bombalar iyi gelmemiş beyefendi.

Ben merd-i meydan
yani toprağın ve kanın gürzü
güllerin bin yıllık mezarı bendedir
yukardan bakarım efendilerin pusatlarına
insanların bütün sabahlarını merak ederim
gök hırpalanmaktadır merakımdan
ıtır kokan benim yumruklarımdır
benim kavgamdır o, aşk diye tanınan.Alanlara çok bilenmiş yüreğim alanlara
vurulsun kösleri şu gâvur sevdamızın
vursun isyanın bacısı olan kanım karanlığa
Zülküf de vursun.
Yüzüne ay kırıkları çarpıp uyansın sevdiğim.

beyefendi şiir ile kız tavlanmıyor artık ben on sene önce yapıyordum o işleri.

Ben şiirleri şiir olduklari için hani Ocean beycim.
Tavlama stratejisi potansiyali olarak degerlendirme intensiyonunuz üzdü:(

Neyse.
Gülelim eglenelim.s

beyefendi kLara hanımefendi sizin yalanlarınıza tok. ben klara hanımefendi için değil şiir değil meydan larousse yazarım.

Kürşat beyefendiye yazdığınız gibi mi? Klaracığım bunları bilse sizi balkondan atar, sonra benimle kadeh tokuştururdu.

Ben şiirleri şiir olduklari için hani Ocean beycim.
Tavlama stratejisi potansiyali olarak degerlendirme intensiyonunuz üzdü:(

Neyse.
Gülelim eglenelim.s

süreyyacım dünyadaki her şey bir araçtır buna bir gül de, bir şiir de, bir deniz taşı da dahil. amaç ise kadınlardır, neden dünyanın en güzel şiirleri kadınlara, aşık olmuş şairler tarafından yazıldığını zannediyorsun ?

Kürşat beyefendiye yazdığınız gibi mi? Klaracığım bunları bilse sizi balkondan atar, sonra benimle kadeh tokuştururdu.

beyefendi, kürşat beyefendi kamyoncular derneğinin girişine sizin fotoğrafınızı asmış artık aranızda nasıl bir ilişki yaşandıysa bilmiyorum. sözde bilge saruman gibi takılıyorsunuz bilge saruman ne zaman velilik yerine dönekliği seçti ?

süreyyacım dünyadaki her şey bir araçtır buna bir gül de, bir şiir de, bir deniz taşı da dahil. amaç ise kadınlardır, neden dünyanın en güzel şiirleri kadınlara, aşık olmuş şairler tarafından yazıldığını zannediyorsun ?

Yoo.Sylvia Plath öyle degil.

Neyse.Sizin ne demek istediginizi anladim ve olabilitesi var.
Sizin taktikde galiba nihilizm ile varolus sevişmesi.
Herkes farkli yönde ilerliyor olabilir.

Nilhilzm ile şiirin baglantisi oldukca derindir.

Ay neyse .
Laf lafi acacak.

Sizin taktikde galiba nihilizm ile varolus sevişmesi.

bir yerlerde okumuştum, varoluşçuluk varolmaya bir fayda biçer. nihilizm ise dünyanın tüm anlamsız, manasızlığına ve değersizliğine rağmen değer katabilmek için iyi, kötü, güzel, çirkin olana bakmaksızın, aldırmaksızın, anı yaşayarak hayatı haz veren bir hale dönüştürmek gerektiğine inanır. ikisi de anlamını bireyde bulsa da birincisi kolay yolu ikincisi alternatif yolu tercih eder. ikimiz de aynı kapıya çıkıyorsak hangi yoldan gittiğimizin ne önemi var ?

Geri