Ismarlama Gömlek

• Kullanıcı mdunya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Erkek Moda Trendleri
Konu sahibi son olarak 3773 gün önce görüldü
Selam arkadaşlar. Bedenime göre düzgün gömlek bulmakta zorlanıyorum,önerebileceğiniz ısmarlama gömlek yapan yer var mı? Sürekli seyahat ettiğim için online alabileceğim bir yer varsa süper olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum :hello:

Böyle bir sorun yaşıyorsanız online alışverişi tavsiye etmem.

Sayın Kızıl_mavi' katılıyorum.

Bedenimizi bilmemize rağmen online alışverişten randıman alamıyoruz; ki, sizin bir de beden sorununuz varmış. :)
Yaşadığınız yerde mutlaka erkek gömlek imalatçıları vardır. Bir tane diktirip, beğendikten sonra değişik renk ve desenlerden diktirirseniz sizin için daha ekonomik olur. Aksi takdirde tek gömlek diktirmek pahalı olur.

Sayın Kızıl_mavi' katılıyorum.

Bedenimizi bilmemize rağmen online alışverişten randıman alamıyoruz; ki, sizin bir de beden sorununuz varmış. :)
Yaşadığınız yerde mutlaka erkek gömlek imalatçıları vardır. Bir tane diktirip, beğendikten sonra değişik renk ve desenlerden diktirirseniz sizin için daha ekonomik olur. Aksi takdirde tek gömlek diktirmek pahalı olur.

Var tabi denedim bir kere dediğim gibi sürekli seyahat ediyorum ve yoğunluğumdan ötürü her hatada gidip gelmek zorunda kalıyorsunuz. Online olarak alışverişte ölçülerimi aldığım için içim rahat ofise direk teslim ederler kafam rahat olur. Bir de terzilerde çok ekonomik değil bilginiz olsun ben 80 TL vermiştim 3 yıl önce.

beden medium, boy large düşündürücü :D
boy kaç :D

Selam arkadaşlar. Bedenime göre düzgün gömlek bulmakta zorlanıyorum,önerebileceğiniz ısmarlama gömlek yapan yer var mı? Sürekli seyahat ettiğim için online alabileceğim bir yer varsa süper olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum :hello:

Abi direk aratma yapınca da çıkıyor, aslında. Ama linkini paylaşacağım olanı ablam enişteme hediye etmek için almıştı. Bizim eniştenin de göbek öne çekiyor :asd: Kendi ölçülerini giriyorsun ki senin elinde de ölçü varsa rahatça alışveriş yapabilirsin kanımca.

Abi direk aratma yapınca da çıkıyor, aslında. Ama linkini paylaşacağım olanı ablam enişteme hediye etmek için almıştı. Bizim eniştenin de göbek öne çekiyor :asd: Kendi ölçülerini giriyorsun ki senin elinde de ölçü varsa rahatça alışveriş yapabilirsin kanımca.

Kardeşim, siteyi inceledim deneme amaçlı bir gömlek sipariş ettim bekleyip görelim. Beklentimi karşılarsa büyük sevap işlemiş olursun buraya da yazarım:hello:

ısmarlama gömlek yapılan siteden ben de sipariş vermiştim.fiyatlar kalitesine göre gayet uygundu.

Geri