İsmail Yk Şarkıları

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
aslında ismayil yk kaliteli bi sanatçıdır arz talep dengesi böyle apaçi şarkları yapmaya itiyor kendisini. ekmek parası.

sorsan kimsenin dinlemediği , zamanında kasedinin milyonlar sattığı şarkıcının şarkıları.

İnsanın arada bir bu adamın şarkıları ne ilginçti yaa deyip dinleme isteği gelebiliyor :D

Tipik sado-mazo. Bknz. * Allah belanı versin-Doğum günün haram olsun-Canım acıyor-Hap gibi içerim vs örnekleri ile çoğaltılabilir.

rt nin dediği gibi ismaili hafife almayın bi çok piyasa şarkıcısını cebinden çıkarır
gel gör ki mal mal şarkı yapıyor

İlk albümü 1 milyona yakın satmıştı sanırım :))

Hangi sanatçının albümü o dönemlerde bukadar sattı merak ediyorum.

Hafife alınacak bir sanatçı değil tabikide.

Ama son dönemlerde gerçektende mal gibi şarkı yapıyor :)) Önceden dinlerdim ama artık dinlemiyorum.

Lise 2'de Nerdesin şarkısıyla ağlamışlığımız çoktur lise arkadaşlarımızla tv'de görünce tv'ye yapışmışlığımızı da bilirim.
Şuan kendimden soğudum.

Genellikle kulüplerde veya barlarda güzel kafayla dinlenebilir. Diğer türlü pek sarmıyor. Ama hakkını yemeyelim bazı duygusal şarkılar düzgün söylediği.

Bombabomba.com şarkısı ile efsane.
:d

Derdine derman olurum sana kurban olurum
Sağa sola yanar durur kulun kölen olurum
Mmm... okşarım, mmm... koynunda yatarım
Darman darman darman duman her tarafı yakarım

ben senin ananın
ellerinden öpeceğim
gibi bir harika eseri var

Geber diye şarkı çıkarmış sanırım. Yakında bütün cenaze işlemlerini tek tek anlatacak.

Şimdi çok şeyapmak istemiyorum ama bunlar Yurtseven Kardeşler iken bir şarkıları vardı. Hatırlayan var mı bilmem, böyle takım falan giyinirlerdi, şöyleydi şarkı: heyy şşt baksana ilacımı yazsana, deli deli oldum yüzünden halimi anlasanaaa

İsmail YK da küçüktü o zamanlar.

Hoppa
Telde olmasam yutup şeysini ekleyebilirdim
Şarkı olaydı gençler, 22 yaşın altı hatırlamaz

Şarkılarındaki hoyrat erozitm içeriği de ayrı tabi.

Bkz.
Şapur şupur beni öp, çıtır çıtır beni ye.

Bu sadece bir örnek.
Daha nicelerini biliyorsunuzdur.

Kahhpeeeğ diye bir şarkı yapsa da baş tacı etsem kendisini.

ismailde yalan oldu

üzüldüm bak şimdi

Geri