Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben diyorum o masadaki tek kadın sen olmalıydın lefty’ciğim… kalplerimizi yapar mis gibi kutlardık zaferimizi. <3 asıl zaferi şimdi yaşayalım da tarih yazma hayali kuranların tarih olmasını birlikte izleyelim.Masadan ayrılması beni hiç rahatsız etmedi ancak belediye başkanlarına yaptığı çağrıdan ciddi şekilde rahatsızlık duydum.
Kılıçdaroğlu'nun neden doğru aday olduğunu ve sürekli engellenmeye çalışıldığını bu kez daha fazla kişi anlamıştır diye umuyorum.ben diyorum o masadaki tek kadın sen olmalıydın lefty’ciğim… kalplerimizi yapar mis gibi kutlardık zaferimizi. <3 asıl zaferi şimdi yaşayalım da tarih yazma hayali kuranların tarih olmasını birlikte izleyelim.
Anketlerde arada çok büyük fark hiçbir zaman oluşmadı ayrıca biri yüzde 48 olsun diğeri de yüzde 55... Anlaşılan o ki yüzde 48 oranı temsil edenler halktan sayılmıyor.tutturmuşlar bir halkın iradesi milletin sesi diye.
olm siz halksınızda gerisi ne? aptal olmayın
Böyle diyesi geliyor insanın;
Ekli dosyayı görüntüle 77193

Al, fiiliyata da döndü;